Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Які ж ми непослідовні Выбор редакции

2013-09-02 17:06 писати не збирався.але почитавши сьогоднішні та вчорашні блоги.вирішив все ж написати і висловити свою думку ну ...

писати не збирався.але почитавши сьогоднішні та вчорашні блоги.вирішив все ж написати і висловити свою думку

ну які ж ми .все таки .непослідовні та нетерплячі! подавай нам все і одразу.перемогли Севастополь-все ейфорія.футболісти боги а тренер геній.програли Чорноморцю чи зіграли у нічию з Дніпром-інша крайнісь.

футболісти гі...но.тренер фізрук.

я розумію.що максималізм це дуже хороша риса (сам такий).але є об"єктивні та суб"єктивні аспекти.про які ми можемо і не здогадуватися.так і такі .що лежать на поверхні.

попробую дещо пояснити. на мою суб"єктивну думку.основна помилка тренерського штабу криється у підготовці до сезону.а саме участь у .так званому .Турнірі об"єднаному. непогана гра була показана ДК. немає мови.але принесено в честь політичноі доцільності.такі поняття як тактична підготовка та зіграність. так ми перемогли заклятих російських друзів.але у мене склалося таке враження.що дехто з гравців так хотів сподобатися тренерам.що це був іх пік.а зараз пішов спад.

ідемо далі-гравців прикупили цього року не до порівняння з попередніми компаніями.але мало того .що вони прийшли у різний час.так ще і з команд.які сповідували зовсім різні футбольні стилі (хто не вірить пропоную передивитись матчі ПСВ.Андерлехта та особливо Бордо). ім потрібний елементарно дати час і можливість зігратися і зрозуміти маневри на полі.

тут багато нарікають .що гравці елементарно не розуміють ОБ.мол він не знає мови.але ж Блохін тренував грецькі команди.як ви думаєте.він там спілкувався російською?.а всі гравці.що прийшли вільно володіють англійською.

травма Гармаша. невже для всіх таємниця.що навколо Ярмоли та Гармаша і відбувалася поступова перебудова клубу.а тут стержневий гравець надовго вибуває.Блохіну.що стрілятися при цьому? травма спутала всі карти та розрушила сам стиль гри ДК.іде пошук найкращих варіантів.пробуються різні гравці.в одних іграх спрацьовує.у інших ні.

додайте.до всього цього суддівське свавілля і отримаєте далеку неповну картину.чому ДК. ПОКИ ЩО. не зовсім подібне на те ДИНАМО.яке всі ми хочемо бачити.

я не у захваті від чисто людських якостей Блохіна.але давайте будемо послідовними-людина прийшла фактично на руіни.які залишили після себе два супер тренери з Росіі.

конструктивна критика.ще ніколи не зашкодила.але ті потоки бруду.що зараз ллються на ГТ та гравців.просто у голові не вкладаються. ну чим.скажіть на милість. ці .так звані критикани .відрізняються від денисових.леонеків та ім подібних?

давайте спочатку думати голою а не серцем (тим більше не заднім місцем).перед тим як писати пасквілі про улюблену команду.

зараз гратиме наша Збірна. давайте разом підтримаємо нашу НАЦІОНАЛЬНУ гордість. в добрий путь та перемог! а вже після- удачі рідному Динамо.у одностайності наша сила а коли починаємо сваритися.ми вразливі для недоброзичливців.

Вперед Динамо та СЛАВА УКРАІНІ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2013, 17:06
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть