Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дніпро - Металіст, просто думки...

2013-10-07 02:21 А знаєте, що мені прийшло в голову? не знаю наскільки ці думки є правдивими чи можливо ...

А знаєте, що мені прийшло в голову? не знаю наскільки ці думки є правдивими чи можливо це просто моя бурна фантазія, але хочу цим поділитись.

Як ми всі знаємо перед матчем Дніпро - Металіст зі сторони Дніпра з"явився лист у якому вони "погрожують" Металісту поданням до суду, якщо у складі того четвертим українцем буде Дишленкович(згідно правил, по словам Дніпра, він не має права рахуватись українцем, оскільки не може грати за збірну України).

Після цьго почалась певна словесна перепалка між футбольними клубами на офіційних сайтах.Подумавши логічно, можна дійти висновку, якби Металіст виставив ще одного українця, то таким чином визнав би сам свою неправоту і тоді з нього можна було б знімати набагато більше, ніж 3 очки в ЧУ, з іншої сторони, не виставивши ще одного українця, Дніпро подає у суд і, у разі виграшу у Металіста, знову ж таки знімають багатенько очків і ні про які медалі ЧУ вже говорити не можна. І якже можна замаскувати цей "міні-скандал"?

 

Якось дивно виходить, що саме в цьому матчі на стадіоні "Дніпро - Арена"  вимикається світло з неможливістю його повернути найближчим часом. А читаючи, що якраз компанією, яка займається постачання електрики на стадіон володіє Ахметов, то це стає просто смішно. І, до речі, Металіст дуже швидко на це все зреагував, оскільки на офіційному сайті вже з"явилась заява щодо тех. поразки Дніпра.

Цирк чи простий збіг обставин? Ну а нам залишається тільки чекати рішення ФФУ іі щось мені підсказує воно не буде на користь Дніпра.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.10.2013, 02:21
RokiSS
Автор:
(RokiSS)
Статус:
Опытный писатель (363 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть