Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Свавілля при продажі білетів на матч 15 листопада

2013-11-06 13:13 Шановна Федерація Футболу України, а саме Коньков Анатолій Дмитрович.Сподіваємось, цей лист надійде до Вас.Саме в той ...

Шановна Федерація Футболу України, а саме Коньков Анатолій Дмитрович.
Сподіваємось, цей лист надійде до Вас.
Саме в той час, коли Збірна України так потребує підтримки вболівальників, Ви розробили схему, завдяки якій намагалися побороти перекупників через продаж білетів на матч Україна – Франція через свою компанію «Україна Футбол Інтернешнл», надалі УФІ, а саме через сайт http://ufi.com.ua . Але склалося так, що Ви побороли не перекупників, я простих вболівальників, які так жадали піти на, можливо, найважливіший матч останніх років. 
Компанія УФІ не змогла забезпечити безперебійний продаж квитків, а якщо казати іншими словами, зовсім не змогли. Ні я, ні мої друзі, ні ще багатотисячна армія вболівальників так и не змогли придбати такі жадані квитки, хоча провели за цією справою ТИЖДЕНЬ. Задумайтесь, тиждень, по 12-18 годин на день, в результаті – ніхто нікуди не йде. Сайт не працював зовсім. У той час, коли на дворі XXI Століття, ФФУ та УФІ не можуть організувати продаж квитків. Навіть пробившись до сектора, обрати місця, йти по всім сходинкам замовлення (с такими перебоями, що просто ні сил, ні нервів не вистачало) на виході отримали НІЧОГО, хоча було написано «Ваше замовлення прийнято». 
А перекупників як було багато, так і залишилось, можливо навіть більше, які продають білети на матч Україна – Франція у 5-10 разів вище номіналу. Раніше, коли реалізація квитків була через каси НСК Олімпійського, ми могли постояти в черзі кілька годин, але придбати квитки, і потім спокійно, сидячи вдома, на роботі, на навчанні, чекати цього дня. Але, витративши стільки часу, нервів, залишається купувати квитки або у 5-10 разів вище номіналу, або залишатись вдома, та дивитись по телевізору.
Закінчуючи Наше звернення, сподіваємось такої ситуації більше не повториться, и Ви (ФФУ) більше не будете повторювати ті помилки, які наробили зараз І ВІДКРИЄТЕ ГАМАНЦІ ФФУ ТА ЗРОБИТЕ ПО ЄВРОПЕЙСЬКИМ СТАНДАРТАМ, ДО ЯКИХ МИ ТАК РВЕМОСЯ.
Від імені УСІХ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ.


З повагою, нижчепідписані


 


Источник: http://onlinepetition.in.ua/UkrFra/petition.html

Текущие результаты опроса

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.11.2013, 13:13
06.11.2013, 13:13
160370 0
Comfort
Статус:
Наставник (1460 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Лига конференций Олимпиакос Фиорентина - : - 29 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть