Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Я - УКРАЇНЕЦЬ. Я - розмовляю УКРАЇНСЬКОЮ мовою. Я фашист?

2014-03-10 23:49 Написати цей пост мене змусила реакція декого, не хотілося б вірити, що багатьох на мій коментар(Луцьк, ...

Написати цей пост мене змусила реакція декого, не хотілося б вірити, що багатьох на мій коментар(Луцьк, шо тут говорити гнати москаля в шию... Від себе додам південно-східним українцям. Ці коні , які зараз рулять нам не подобаються, виженем москаля і на переправі їх зміним, РАЗОМ) в блозі sergej moroz (ste60) Мы вместе и едины!

Мы вместе и едины?

За ці слова мене назвали гопотою, фашистом, сепаратистом. Чомусь мінусовальники відразу подумали, що я говорю про російськомовних українців. Невже ЦІ люди живуть в іншому світі і не бачать, що російські (москальські) війська захопили Крим, не бачать, що російські (москальські) війська вже наступають на Південь і Схід України, не бачать, що ми втрачаєм незалежність, що ми втрачаєм Україну? Чи це не Ваша країна? Чи може Ваша країна Малоросія зі столицею в Москві? Вас не цікавить навіть те, що я висловив незадоволення нашою тимчасовою владою, що я хочу разом з УСІЄЮ Україною вибрати президента не за принципом аби не той (та),а за принципом цей кращий. Ви побачили український текст і слово "москаль" і зробили для себе "висновки". Чому коли я розмовляю українською мовою, то я гопота, чому, коли я хочу вигнати окупанта з нашої країни, то я фашист? Ви мене звинувачуєте в сепаратизмі, пртое вже давно самі воліли б аби західна Україна "бендерівців і фашистів" була не з вами. Думайте, що хочете, називайте мене як хочете, але знайте я живу в Україні, розмовляю українською мовою, під москаля не ляжу, я УКРАЇНЕЦЬ і кажу Слава Україні!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.03.2014, 23:49
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть