Чому мені не жаль Блохіна.

Темы:
Динамо

Хотів написати ще вчора. Коли дивився відео з уходящим в тунелі Блохіним. І зловив себе на думці: «Чому мені його не шкода»? Адже по-людські в таких ситуаціях просто жалієш людину, особливо під час таких драматичних відео, коли людина поважного віку іде мовчки з похиленою головою і здається, повністю «розбита».

Особливо знаючи що він за часи тренерства серйозно хворів, а кращі роки молодості віддав саме ДИНАМО КИЇВ. Спроба розібратись принаймі в своєму відношенні, не залишила мене і сьогодні. Але попереджаю: просто тупо лити бруд на «уходящего» виміщуючи свою злобу як вболівальника не буду. Я не кричав в слід «Газаеву» - пес!, Сьоміну – «алкаш», значить і в слід Блохіну кричати «Самодовольний хам» не буду. Просто напишу як рядовий /ну якщо хочете то і «заурядний»/ вболівальник ДК - «Чому мені не жаль Блохіна». Скажу лише за себе. 1. Тримався за посаду не визнаючи своїх помилок. Тупо тримався, заробляв і при цьому грубив. Журналістам, вболівальникам.. 2. Займався самодурством, яке підкріплювалось не зарядним «самолюбием». І бачив же, що це йому шкодить, але змінити свою поведінку чи то міг чи не хотів. В цей пункт віднесу і дуже багато «Я». 3. Випросив не маленькі гроші на трансфери, якими так і не розпорядився. А ці гроші могли б використовуватись на розвиток клубної інфраструктури, шкіл. Ні, не Суркісових грошей мені шкода, цільове їх призначення безнадійно загублене. І можливо і не «відіб’ються» вони. Менеджмент, бл…! І трансфери за подачі ГТ, які себе не оправдали. 4. Предательство. Зрада. Тренерський штаб який працював з Блохіни був звільнений. Блохін залишився. Не красиво, м’яко кажучи. І плавно переходжу на 5-ий, геть уже «особистістний» пункт. 5. Елка. І його коментарі з приводу Майдану. Безпосередня його робота кульгає на дві ноги, зато – «Елка»! 6. «Заискивание». Це дуже суб’єктивна претензія, але мій пост також)). Іноді складалось враження, що Олег Володимирович після чергового програшу Шахтаря думає, як він «будет смотрется шоби не упасть в грязь» в палких дружніх обіймах Луческу. Один час це називалося «по –европейському», але потім вже почало кидатись в очі. Це як «До чужих лащиться, на своїх гавкає» С 7. Завалив дисципліну, не «вскривав» нариви які були в колективі. Загалом Блохін –педагог – ще одне питання. Не моє. Можливо через певну суб’єктивність і упередженість до Блохіна через негативні результати, дещо написане мною не вірне. Що ж, тоді буде пост-відповідь «Чому мені шкода Блохіна». Це буде і цікаво і корисно. А свою думку є вже презентував.

Автор: (chibis)

Статус: Наставник (1385 комментариев)

Подписчиков: 0

53 комментария
Лучший комментарий
  • Евгений Футболов(I_love_football) - Эксперт
    17.04.2014 10:46
    Ну как можно такое писать??? Какие у него РЕАЛЬНЫЕ тренерские заслуги??? Разваленная Москва, 1волиговый Черик??? Кубок Греции при царе Горохе??? Ах да, четвертьфинал ЧМ 2006, но прошло уже 8, ВОСЕМЬ почти лет!!! Да, дали шанс, но он его прохлопал, чтоб не сказать грубее, и уходить же не хотел, чтоб кормушку не потерять. Нт, его совершенно не жаль. Ьолее того, я убежден, что он ушел, искренне считая, что все пиаасы, а он ДАртаньян.
    • 18
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии