Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Павлюченкам грозить новий термін або беспредЄл продовжується

2014-05-10 16:48 Проти батька і сина Павлюченків відкрита кримінальна справа за нібито погрози свідку Наумцю, і їх збираються ...

Проти батька і сина Павлюченків відкрита кримінальна справа за нібито погрози свідку Наумцю, і їх збираються арештувати.

Про це заявив Дмитро Павлюченко на прес-конференції 9 травня.

Як він розповів у коментарі для INSIDER, інформацію про відкриття кримінальної справи він дізнався від журналістів Інтера, які у свою чергу дізнались про це у Київській міській прокуратурі.

Після цього старшому Павлюченку зі своїх джерел стало відомо, що готують їх арешт.

«Журналісти не уточнили, чи відкрито справу проти нас обох, чи проти когось одного. Але мене проінформували власні джерела, що арештовувати збираються нас обох, тому я роблю висновок, що і справа відкрита проти обох», - розповів Павлюченко.

Свідок Наумець бачив убивць судді Зубкова, вони навіть намагались вистрілити у свідка.

Під час слідства він спершу сказав, що не впізнає у Павлюченках нападників, але згодом підписав свідчення, що начебто впізнав їх по голосу.

«Хоча я з ним ніколи не розмовляв, тож як він міг почути мій голос, аби порівняти - я не знаю», - уточнив Дмитро Павлюченко.

Журналістам 1+1 під час розслідування Наумець зізнався, що слідчий прокуратури Рибка, який вів справу, тиснув на нього і вимагав сказати, що він впізнає у Павлюченках вбивць. Хоча сам Наумець сумнівався, та й по зросту Дмитро не підходив, адже нападник, як згадує Наумець, був суттєво вищий за нього.

«На суді першої інстанції та під час апеляції Наумець під присягою підтвердив, що «впізнав» нас під тиском і на вимогу слідчого Рибки, тож ніякого сенсу тиснути на нього чи залякувати у нас не було», - розповів Дмитро Павлюченко. Каже - навпаки, свідчення Наумця у суді якраз і були доказом сфабрикованості справи.

Дмитро Павлюченко вважає що причиною відкриття нової кримінальної справи стало те, що після виходу на свободу він активно займався спробами притягнути до відповідальності винних на його думку у фабрикуванні справи, в тому числі слідчого Рибки.

Рибка ж досі працює в прокуратурі, і як стало відомо INSIDER зі своїх джерел, навіть розслідує справу по загибелі «Небесної сотні».

«Якщо вже одного разу Рибка тиснув на Наумця, чому б йому не зробити це вдруге, адже у минулому свідок Наумець вже піддавався на його тиск», - вважає Дмитро Павлюченко. Він вважає, що таким чином слідчий прокуратури реагує на те, що Павлюченко добивається люстрації у прокуратурі.

Нагадаємо, Дмитро та Сергій Павлюченко були затримані як підозрювані у справі вбивства судді Зубкова. Незадовго до його загибелі старший Павлюченко проводив прес-конференцію про незаконне, на його думку, рішення судді, яким він позбавив його частини квартири. Після цього рішення виконавча служба знесла прибудову, у якій мешкала сім'я Павліченків та вивезла всі їх речі у невідомому напрямку. Слідчі відтак вважали, що мотив вбивати суддю у Павлюченків був. Вони у свою чергу заперечують - діяли винятково правовими методами, писали скарги, судились, давали прес-конференції.

Рішення судді Зубкова про виселення з квартири було визнено незаконним під час апеляції, коли Павлюченки вже перебували у СІЗО.

Суд першої інстанції визнав їх винним у вбистві судді Зубкова, апеляцію вони програли. Втім, під час суду Павлюченків не впізнав жоден свідок, а свідок Наумець заявив, що на слідстві «упізнав» Павліченків під тиском прокурора.

На захист Павлюченків під час суду над ними відбувались багатолюдні акції протесту, організовані українськими ультрас, до рядів яких належав молодший Павлюченко.

Родина Павлюченків разом з іншими політичними в'язнями була реабілітована прийнятим Верховною Радою законом, після втечі Януковича.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.05.2014, 16:48
10.05.2014, 16:48
177627 0
VasiaDK
Автор:
(VasiaDK)
Статус:
Старожил (734 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 2 : 2   27 апреля 22:00
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть