Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи варто жаліти Дніпру за Рамосом ?

2014-05-30 15:09 Зараз, дуже багато розмов про те, що Хуанде Рамос залишив Дніпропетровськ. В більшість вважає, ще це ...

Зараз, дуже багато розмов про те, що Хуанде Рамос залишив Дніпропетровськ. В більшість вважає, ще це неймовірна втрата для Дніпра, і Дніпро, знову, повернеться на власні позиції – не далі четвертого місця.

Особисто, в мене склалося враження, що про рішення залишити Дніпро Хуанде Рамос прийняв порівняно давно.

Як мінімум 2 місяці тому, коли в Дніпра розпочався величезний спад, саме від час активної фази бородьби за чемпіонство з Шахтарем

Звичайно, зміни які відбулися в Дніпрі важко не помітити. Для цього не обов»язково бути знавцем футболу. Команда почала наслідувати іспанський стиль футболу, сконцентрувавши більшу увагу на контролі м»яча .

Команда стала набагато швидша, команда дуже добре навчилася вибігати в контратаки. Багато гравців при Рамосі змужніли і стали стабільними. Насамперед, це стосується Бойка, Ротаня. Канкави, Зозулі, Коноплянки. Хуанде Рамос знайшов ключ до Матеуса та Джуліано( на перших порах вони виглядали зовсім інорідними тілами в Дніпропетровську).

Врешті решт, команда здобула величезний єврокубковий досвід. Досвід, якого ще не було в більшості гравців команди. Гравці змогли відчути власні сили в порівнянні з більш маститими командами провідних чемпіонатів, та представниками більш слабих чемпіонатів.

Але, з іншої сторони, я б не хотів би перебільшувати заслуги сеньйора Рамоса в Дніпрі.

Успіхи команди в останньому сезоні більш пов»язані з проблемами в суперників. Металіст ледве не розвалився в другій частині чемпіонату, позбувшись своїх лідерів Марко Девіча та Хосе Сосу. В перших матчах чемпіонату, йому було явно не до футболу…

Динамо грало без тренера більшу частину сезону. Кожен матч для Киян був випробуванням з невідомим результатом. Майже, кожен гостьовий матч гарантував проблеми…

Чорноморець позбувся маже всіх своїх легіонерів. Це вже було зовсім інша команда, в порівнянні з тою, що грала з Ліоном.

Сам чемпіонат отримав олімпійський принцип: головне учать. Деякі команди кинули грати ще не початку весни.

Стало зрозуміло, що вилітати ніхто не буде. Тому можна були свідомо шантажувати власників клубів поганою грою та результатом , за невиплату зарплатні, як це було в Волині, чи в Таврії, яка взагалі не має майбутнього.

Якщо в реаліях рівних можливостей, справедливого арбітражу Рамос не зміг боротися за першу сходинку, значить Дніпру потрібно починати новий етап розвитку.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.05.2014, 15:09
30.05.2014, 15:09
179423 0
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть