Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Внутрішні резерви

2014-06-04 13:14 Зараз, на жаль, в країні склалася така ситуація, що більшість клубів буде думати над тим, не ...

Зараз, на жаль, в країні склалася така ситуація, що більшість клубів буде думати над тим, не як посилити власний , а як, скоріше, зберегти його.

Тому, клубам потрібно шукати власні резерви для підсилення, та «глубини складу». Насамперед, ця стосується молодіжних команд, а також, орендованих гравців.

Шахтар, вже почав готуватися до можливого не приїзду бразильців.

Був підписаний Гладкий( натяк на Адріано), з Маріуполя повернули Бутка, Ордця та Гречішкіна. Невідомою залишається доля Болбата( сьогодні з’явилася вейкова інформація, що Сергій поїхав піднімати Анжі, разом з Чечером).

Динамо, теж слід більш ретельно спостерігати за власним резервом. Зрозуміло, що повернуться Люлька, Рибалка та Буяльський. Двоє перших мають значні шанси закріпитися в Києві. На рахунок Віталія, не особливо впевнений, на правому фланзі півзахисту чи в опорній зоні в Динамо проблем не має.

Я мав певну можливість спостерігати за грою молодіжних команд Динамо( дубль, Динамо -2, Ю-19). Дозволю собі поділитися власними спостереженнями, на рахунок того, хто зможе претендувати на першу команду:

Віталій Ягодінскіс. Центральний захисник Динамо -2. Захисник якого привів в Динамо Хацкевич. Високий, фізично міцний, цепкий, прекрасно грає головою, як біля своїх воріт, так і на стандартах біля чужих воріт. Один із лідерів команди, явно переріс рівень молодіжних команд, конче потребує нового виклику. На мою думку, за потенціалом нічим не поступається Хачеріді. Потрібна довіра тренера. В Динамо повинні вирішити, або Віталій отримує свій шанс в Динамо( вже зраза нічим не поступається Селіну), або йде в оренду.

Сергій Мякушко. Лівий або центральний півзахисник атакуючого плану Динамо -2. Швидкісний гравець, з дуже доброю технікою, хорошим пасом та добре поставленим дальнім ударом. За Динамо -2 забив декілька дуже красивих та вирішальних м’ячів. По потенціалу нічим не поступається Безусу.

Роман Яремчук. Форвард Динамо -2 Сезон 2013-14 не особливо вдався для Романа. Реалії першої ліги відрізняються від молодіжних змагань. Звідси багато травм. Але потенціал в Романа величезний. Може зіграти чистого форварда, може грати під нападником. На мою думку, найсильніших молодий нападник, який є зараз в системі Динамо. Гірше ніж Кравець точно не буде.

Ігор Харатін. Центральний півзахисник дублю Динамо. Сергій Ребров в матчі з Зорею показав, що сподівається на Ігоря в майбутньому, випустивши його на заміну. Свого часу, Баєр пропонував контракти для Яремчука та Харатіна. Але ІМС знайшов аргументи, щоб вони залишилися в Динамо. Дуже сильних центральних півзахисник. Сучасного плану «бокс-ту –бокc » дуже добре грає у відборі, може розпочати та завершити атаку, май дуже добрий дальній удар. Вміє та любить підключатися до стандартів. З часом може вирости в дуже якісного гравця європейського рівня.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.06.2014, 13:14
04.06.2014, 13:14
179831 1 jekaonelovefcdk
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть