Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Полку «бобирів» прибуло, або великий привіт Вадиму Шаблію

2014-06-05 09:08 Пропоную всім вести новий термін «бобир». Це та людина, яка заради власної вигоди готова піти на ...

Пропоную всім вести новий термін «бобир». Це та людина, яка заради власної вигоди готова піти на все. Навіть на зміну громадянства. Як колись було з «тітушками»

По професійним якостям бобир – ніхто. Навіть, в Говерлі та Волині, не самих сильних клубах УПЛ, в нього нічого не вийшло.

А так, розпіарений українською та російською пресую, він отримає свій умовний контракт з Мордовією.

І буде ще 2 роки отримувати свої «тридцять монет». Як відомо: «русские своих не бросают»!:)

Зараз, схожа ситуація з гравцем Іллічівця Ігорем калініним. Його агент Вадим Шаблій пообіцяв йому золоті гори в Росії. Спочатку був Зеніт, зараз вже йде мова про інші клуби РПЛ. Але які не уточнюється….

Калінін вже відмовився від українського громадянства, та в стадії отримання російського.

Єдиним козирем Калініна ніколи не буде його гра, завжди на першому місці буде піар з його відмовою від українського громадянства. Вищому керівництву держави Росія потрібні такі люди, які будуть підтверджувати їхні фантазії. Теоретично, я допускаю, що калінін підпише контракт з якимось з клубів Росії, але коли мова зайде про щоденну футбольну роботу, все стане на свої місця.

Як добре, що молодіжка під керівництвом Петракова здобула перемогу в Англії, та отримала путівку на ЧС с своїй категорії.

Як добре, що Петраков відмовився залучати Калініна. Розібравшись в його гнилій сутті. Тренер довів, що збірна, це не тільки калінін. В нас є нічим не гірші хлопці.

Особисто від себе добавлю: я бачив його гру за молодіжні команди Іллічівця. Нічого особливого не має. Коля Павлов штучно його перетягнув до дубля з команди Ю-19, а потім вже до першої команди, сподіваючись на перспективу.

Такі методи роботи Микола Петрович здійснює постійно. Так було в Ворсклі, коли він підтягнув групу молодих гравців до першої команди, дав шанс, показав, що все залежить тільки від них. Частина за цей шанс ухватилася двома руками, частина – пропала.

Я абсолютно спокійний за калініна. Я впевнений, що його нічого доброго не чекає. Зрадників не люблять ніде(як мінімум від зрадив своїх тренерів та партнерів по збірній). Гравець молодіжки Динамо Орест Кузик який діє на аналогічній позиції в Динамо – виглядає на дві голови сильнішим.

Особливе вітання хочеться передати Вадиму Шаблію. Я розумію, що гроші не пахнуть, але потрібно мати якусь межу. Дуже не гарно спекулювати темою громадянства. Якби не вона, то більшість, навіть, не дізналася про існування такого футболіста як Ігоря калініна. Слава Україні!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.06.2014, 09:08
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть