Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Баласт:Динамо Выбор редакции

2014-06-23 10:41 Незважаючи на необхідність підсилення, перед стартом єврокубків -провідним українським клубам варто подумати про розвантаження команди. Насамперед, ...

Незважаючи на необхідність підсилення, перед стартом єврокубків -провідним українським клубам варто подумати про розвантаження команди.

Насамперед, мова про гравців, які не можуть пробитися до основи, а також, не мають достатньої ігрової практики.

Розпочну з Динамо:

Воротарі. В Динамо є Шовковський та всі інші.

Якщо здoров’я буде дозволяти, то СаШо буде грати, за право його заміняти будуть боротися Рибка та Коваль.

Макс Коваль дуже молодий та перспективний гравець, і я не думаю, що йому варто сидіти на банці в очікуванні свого шансу. Якраз, зараз, такий момент, що йому потрібна ігрова практика. В Динамо він не виручав коли отримував свій шанс. Команда, яка ставить самі високі цілі не може дозволити собі такої розкоші. Тому, я думаю, що найкращим варіантом буде оренда.

В Динамо дуже якісна школа воротарі: Рудьку та Волинцю теж, варто виходити на новий рівень Обом хлопцям вже за 20. Тому їм потрібні нові виклики та сильніший рівень змагань.

В Говерлі друге коло провів Олексій Шевченко. Він там довів, що рівню Динамо він не відповідає. Не зрозуміло, навіщо було підписувати контракт з ним, навіть в статусі вільного агента.

Захисники. Майже на кожну позицію є по два гравці. Можливо, за виключення центру оборони. Будемо сподіватися, що Ягодінскіс зможе зарекомендувати себе з кращої сторони. Все ж Хачеріді не буде аж до серпня.

Єдине, запитання по Євгену Селіну. Сучасний крайній захисник повинен вміти якісно підключатися до атаки, на жаль, з цим великі проблеми в Селіна. В центрі захисту, теж, виникають запитання. Варто пригадати гостьові матчі з Шахтарем та Карпатами. В них Женя здійснив дуже багато помилок.

Опорні півзахисники. Я думаю, що основною буде пара Гармаш та Велозо. Неймовірна працездатність емоції, бажання, велике футбольне серце+ футбольний розум. Досвід Вукоєвича, теж , пригодиться. Особливо в матчах, коли потрібно зіграти персонально, або засушити гру.

По Сидорчуку та Аруні – питання відкрите. Аруна дуже якісний футболіст, може дуже багато на полі. Але, йому не завжди цікаво грати. Він дуже лінивий футболіст.

По Сидорчуку все, теж, не однозначно. Він дуже старається.Але він може тільки руйнувати, відати гарний пас, чи зіграти якісно в атаці він не можу. Це дуже яскраво довели матчі з Тюном( колий його замінили в перерві), та матч з Генком, в якому він привіз собі пару голів.

В команду повертається Рибалка. Який може вести гру, вміє відати, та вміє сам завершити. Крім того володіє дуже якісним ударом. До того ж, Сергій Ребров вірить Харатіну. Я бачив, цього хлопця в ділі:дуже цікавий гравець, який може вирости в дуже сильного центрально півзахисника.

На дві позиції 6-7 гравців. Я думаю, що це дуже багато.

Атакуючий півзахисник. В останніх матчах сезону Беланда показв дуже якісну гру. Всі його проблеми були пов»язані з не розуміння власних цілей на полі. Я думаю, що при Реброві ми побачимо Беланду, такого, як ми бачили в Франції

Роман Безус відверто розчарував. Він ніколи не грав, в швидкісний командний футбол. Він не можу грати в один два дотика,єдиний його козир, це нестандартні дії.

На жаль, на цьому далеко не заїдеш. Також, додалися проблеми з вагою. Які вже мають місце не один місяць…. При необхідності замінити Беланду можуть Гармаш чи Рибалка. Тому, я думаю, що ніхто не буде сильно плакати, якщо Рома пошукає собі іншу команду.

Крайні півзахисники / форварди. В Динамо повний комплект: Ленс, Гусев, Ярмоленко, Калітвенцев. Дуже радує, що 3-є з 4-х – українці. Всі інші повинні піти в оренду. Не розумію, чим може допомогти Цуріков дублю Динамо?

Форварди. Досі важко збагнути, що робить в команді Крвець- Ашкеназі? Третім нападником повинен бути хтось з молодіжної системи. Як варіант Яремчук або Беседін

Олексій Михайличенко. Поки в Динамо працюють такі «фахівці» на щось серйозне розраховувати дуже важко. Не важливо, в якій іпостасі вони використовуються тренер( повний провал разом з штабом Блохіна), спортивний директор ( повний провал трансферів, з 5-6 чоловік залишився тільки Вело), якщо навіть працевлаштувати двірником- результат буде аналогічним.

Коротке резюме: на мою думку, в кожній ліній Динамо є гравці, які не зможуть по різним причинам реалізувати власний потенціал в Динамо. Як мінімум Коваль, Селін, Безус, Аруна, Цуріков, Кравець гравці, на яких сподіватися дуже важко, якщо ставити перед собою високі завдання.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.06.2014, 10:41
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть