Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Слабкі місця український грандів, або там де може "порватися"

2014-06-27 12:21 Українські команди вже розпочали підготовку до нового сезону. Сезон доволі довгий. Командам, потрібно дуже якісно готуватися, ...

Українські команди вже розпочали підготовку до нового сезону.

Сезон доволі довгий. Командам, потрібно дуже якісно готуватися, щоб достойно провести всю довгу дистанцію(чемпіонат, збірна, єврокубки, кубок

Хочу спробувати розібратися в слабких місцях команд-фаворитів. Насамперед, мова йде про позиції, які на мою думку потребують підсилення

Динамо.

Центральний захисник Зараз, в Динамо тільки один повноцінний центральний захисник Олександр Драговіч. Даніло Сілва, як зараз модно говорити, тільки виконувач обов»язків. Віда універсал, який знаходиться постійно на підмінах. Євген Хачеріді буде лікуватися аж до серпня. Вся надія на талант Віталія Ягодінскіса.

Якщо Ягодінскіс не зможе себе зарекомендувати – потрібно шукати підсилення на стороні.

Шахтар. Опорний півзахисник. Після переходу до МС Фернандіньо -найбільш проблемна позиція в Шахтарі. Хюбшман постарів, та дуже втратив в швидкості. Фернандо поки не вражає, зовсім не вражає. Степаненко може тільки діяти на руйнування. Гречішкін, відверто, не рівень Шахтаря. Це було видно вже давно.

Луческу опускає в опорну зону Тешейру, Фреда чи навіть Ілсьньо. Але, це проблему не вирішує.

В молодіжці Шахтаря, теж, варіантів не має особливо.

Дніпро. Правий захисник. На правому фланзі захисту є тільки один Федецький. Раніше, його могли підмінити Кулаков чи Мандзюк. Але, Денис вже перейшов до Металісту, а Мандзюк дуже серйозно травмований( травма дуже серйозна, навіть йде мова про завершення кар»єри).

Центральний захисник. В команді тільки 3 центральних захисники Дуглас, Чеберячко та Мазух. Онджей пропустить перші три тури через дискваліфікацію. Чеберячко ніколи не був еталоном надійності. Дуглас постійний клієнт лазарету. На стабільність молодого Сватка, теж, розраховувати сильно не варто.

Опорні півзахисники. Сергій Кравченко залишає команду. Залишається тільки три гравці в опорній зоні Ротань, Канкава та Політило. Позиція вимагає дуже багато бородьби, відповідно карток не уникнути. Джуліано, який міг замінити когось в опорній зоні, вже залишив команду.

Плеймейкер. В Рамоса такої позиції на полі не було. Селезнев грав глибше, або під нападником розташовувався Джуліано. Для Маркевича, важливовою є ця позиція.

Тому, з величезною ймовірністю варто чекати в Дніпропетровську появу атакувальних півзахисників з функціями розпасовщика. Крайні форварди/ крайні півзахисники. В Дніпра повний комплект на «крилах»( Коноплянка, Матос, Матеус та Брунао Гама+ молодий Блізніченко). Але заміни при необхідності Коноплянці не має. Матеусу вже за тридцять. Не відомо, чого чекати від Матоса. Бруно Гама в другому колі кудись зник.

Металіст. Крайні півзахисники/ крайні форварди. Не відомо чи повернеться Соса. Зараз. В Металісті по одному гравцю на фланзі Гомес та Марлос. Підмінити в разі чого може Бланко. Але це дуже мало, для команди, яка будує свою гру через фланги. Якщо це повернеться Соса, то півбіди, якщо Атлетіко викупить його контракт буде дуже важко.

Розраховувати на Кулакова, як атакувального півзахисника буде дуже важко. Можливо, повернуть з Чорноморця Ребенка, але це відверто не рівень Металіста

Форварди. Зараз, в команді тільки один нападник Володимир Гуменюк. Можливо, повернеться Джонатан Крістальдо. Якщо не повернеться, потрібно шукати, як мінімум підміну для Володимира

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.06.2014, 12:21
27.06.2014, 12:21
181875 1 kapelan48
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть