Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вулиці Києва без "Парєбріков" та "чёканий". Кому: Громаді м. Києва, СБУ, АТО, ЗСУ, пану Кличку, Порошенку.

2014-07-12 01:31 Мешкаю в приватному будинку в Києві на тихій вулиці українського козацтва. По своїй вулиці та сусідній ...

Мешкаю в приватному будинку в Києві на тихій вулиці українського козацтва. По своїй вулиці та сусідній майже всіх знаю. Вчора ввечері «познайомився» із двома хлопцями із Луганщини….нормальні, культурні, але у нас на вулиці ніхто окурка не кине сусіду під дім…познайомились…мета приїзду (коротко) – озброєне повстання проти існуючої влади – все заради незалежного лугандону – без Росії, без України….

пили пиво, спілкувались, начебто нормальні, але, але в них мета – незмінна – терор в Києві…один із СБушників нас підслуховував (як мені здалось).
Мені не вдалось їх переконати (занадто вперті, та зомбовані), але і підстав для затримання (побиття пик) у мене не було. Я пропоную: 1. Забезпечити спокій місту, та заради цього: 1.1. Сформувати по кожній вулиці загони «Дружинников» (були за часи СрСр) - повноважні КМДА озброєні формування мешканців вулиць, які здійснюють цілодобове патрулювання вулиць, з метою виявлення, захоплення, та знешкодження (якщо потрібне) «Парєбріков», та Лугандонців. Ці гади сотнями вже Києвом ходять! Їх просто виявляти. 1.2. Надати держаний статус «Дружинникам», адже жоден приїжджий мілісіянт-бджоловод не знає своєї вулиці патрулювання і не може розмовляти а ні державною, а ні мовою «паребриков»…а я знаю всіх, і мови знаю бо народився там у 2-х культурах. 1.3. Визначити обов’язки і відповідальність. 1.4. Надати підконтрольну та зареєстровану зброю захисникам вулиць. Поставити їх на контроль. Якщо мої прадіди прожили в Києві більше 100 років, то я нікому не дам ґвалтувати мою вулицю навіть натяками на сепаратизм. 1.5. Тісна координація СБУ та «Дружинників».

В країні війна. Київ заполонили неприятелі – лугандонці (відверті сепарати готові із зброєю захищати Рашизм), та війська Росії (диверсанти, фсбЕшникі). Станемо на захист України, кожного міста, кожної вулиці, кожного дому! Потрібна загальна мобілізація! В разі введення військ Рашистів і без формування угруповань «Дружинників» ми втратимо все. Прохання до всіх, хто має можливість «достукатись» до наших. Поки не пізно, давайте формувати 24-х годинне патрулювання вулиць! В країні війна. Я готовий! Ні «російському православному фашизму», окупації країни! Так, я не готовий захищати Луганськ, Донецьк (дав обіцянку старим батькам), але вулицю – моє місто – тільки через мій труп здам...але...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.07.2014, 01:31
Jeep-Dynamo
Автор:
(Jeep-Dynamo)
Статус:
Наставник (2587 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Лечче Аталанта 0 : 2 Закончился
Торино Милан - : - 18 мая 21:45
Чемпионат Испании Алавес Хетафе - : - 18 мая 22:00
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть