Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що залишив по собі король?

2014-07-23 08:06 Геніальний гравець у минулому,не завжди стає гениальним тренером!!!Коли Блохіну запропонували стати тренером Динамо у мене були ...

Геніальний гравець у минулому,не завжди стає гениальним тренером!!!Коли Блохіну запропонували стати тренером Динамо у мене були двоякі відчюття.Знову у керма комади стане відмінник школи Валерія Лобановського.Блохін був не першим ученемВалерия Васильйовича,який займав посаду головного тренера. Але жоден і близько не підійшов до досягнень метра((( Але потім я згадав як він вивів збірну з першого місця із дуже складної групи, а потим довів її до 1/4 фіналу Ч.

С. де вони поступилися майбутньому чемпиону збірній Італіі. Нажаль друге прешестя Олега Володимировича в збірну не було таким феєричним!!! А ще менш феєричним було перебування біля керма Динамо.Закордонна пресса вийшла із заголовками "Легенда повернулась у всій рідний клуб".Але нажаль Олег Володимирович незміг привити гравцям свою модель гри і це було настільки помітно що тільки сліпий цього не помічав, але Суркіс продовжував довіряти Блохину.А ось вболівальники да і гравці також з кожним матчем хотіли його звільнення и з кожним невдалим матчем невдоволення зростало.Хочю зазначити що з підбіром виконавців у Динамо все було гаразд.Постійні непереконливі матчі підігрівали хвилю невдоволення і тільки ліниві журналісти не писали що блохін піде після зимової перерви, але Суркис хотів дати блохіну ще один шанс .Олег Володимирович так і незміг налагодити гру Динамівців і після рокового матчу з Шахтарем чаша терпіння Суркіса переповнилась и він звільнив Блохіна . Коли Блохін уходив його критикували геть усі а це й не дивно підстави на це були.Тепер згадуючи роботу Олега Володимировича у Динамо згадуеш тільки негатив.Моя думка полягае в тому що найбільшій мірі в таких ганебних результатах вина Суркіса він є власником а навіщо тренер робота якого не дає результат і підігріває атмосферу в середині команди.Може тоді не було погроз позиву до суду (декілька днів тому в прессі зявилась інформація що Блохін вимагає 3,5 міліонів € компесації за розрив контракту, Суркіс відповів що Блохін знов проявив себе не з кращого боку)Довіряти людям треба але результом ціеї довіри стало 4 місце в чемпионаті що для Динамо вважаеться провалом.Ось така моя думка .

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.07.2014, 08:06
23.07.2014, 08:06
184216 0
vallmax84
Автор:
(vallmax84)
Статус:
Читатель (24 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Ренн 3 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Кривбасс Александрия - : - 28 сентября 13:00
Чемпионат Англии Ньюкасл Ман.Сити - : - 28 сентября 14:30
Чемпионат Испании Хетафе Алавес - : - 28 сентября 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть