Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

UEFA to be, or not to be.

2014-08-23 09:44 Зараз дуже багато хто звинувачує УЄФА у відсутності чіткої позиції по кримським клубам, вимагає від УЄФА ...

Зараз дуже багато хто звинувачує УЄФА у відсутності чіткої позиції по кримським клубам, вимагає від УЄФА санкцій для російських клубів. Відповідь є …»…. любые футбольные матчи, сыгранные крымскими клубами в рамках соревнований под эгидой Российского футбольного союза (РФС), не будут признаны УЕФА.. » Чи достатньо цього?

Однозначно - НІ. Чи важлива така позиція УЄФА? Однозначно – ТАК. Відповідь чітка і зрозуміла: Крим – це Україна, Кримські клуби – це Українські клуби. УЄФА жодним чином, ні під політичним впливом, ні під впливом грошей (грошей газпрому, абрамовича чи когось іншого) не піде на порушення статуту, адже в першу чергу це може призвести до виникнення цікавих прецидентів, а отже зменшення впливу УЄФА, а отже зменшення заробітку. Ось деякі з них:

1) уже багато років Селтік і Глазго Рейнджерс стукають в двері Англійської Премєр ліги. Порівнювати суми які «крутяться» в Шотландській і Англійській лігах просто некоректно. Відповідно нічого дивного в бажанні грандів шотландського футболу немає. Проте після можливого такого переходу про Шотландську лігу можна буде забути, не відомо як розподіляти учасників в євро кубках від Англії і Шотландії і ін.. (хоча валійські Суонсі і Кардіф грали минулого сезону в АПЛ)

2) аналогічно бажання може виникнути в скажімо в ПСЖ. Араби що вкладають величезні кошти в паризький клуб можуть виявити бажання грати в надприбутковій АПЛ, а не в посередній Французькій лізі.

3) можливі варіанти обєднання футбольних ліг, про які давно говориться: Скандинавські країни, Бельгія з Голандією, Іспанія з Португалією.

4) І найважливіше. G-14 і т.п.Тобто бажання відомих, багатих і популярних клубів створити власний турнір, отримувати кошти напряму від спонсорів, а не через посередника (УЄФА). Все зрозуміло: Реалу краще провести матчі з МЮ, Міланом а не з Лудогорцем в плані прибутку. І не валиво які місця у власному чемпіонаті зайняв МЮ чи Мілан. В плані вивіски, реклами, продажі квитків такі матчі набагато прибутковіше. Для Флорентіно Переса який вкладає сотні мільйонів євро – завдання номер один: гроші і трофеї. Аналогічно для Шейха Мансура, Глейзерів і ін.. УЄФА багатим клубам уже давно стоїть поперек горла. І потрібен тільки привід.

Цей привід може може бути наданий в Криму. Якщо УЄФА піде на порушення власного статуту, то юристи (хороші юристи) Переса, Мансура, Берлусконі і ін.. скористаються цим прецидентом і матимуть всі підстави для втіженян G-14 і т.п. в життя.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.08.2014, 09:44
23.08.2014, 09:44
186797 2 alyar, nevalachka1985
Andy_IF
Автор:
(Andy_IF)
Статус:
Наставник (4957 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть