Бійців батальйону “Айдар” не пустили на парад у Києві.

Бійці батальйону “Айдар” на чолі з комбатом Сергієм Мельничуком сьогодні приїхали в Київ, де хотіли взяти участь у військовому параді, проте туди їх не допустила міліція.

“Бійці батальйону “Айдар”, на чолі з комбатом Сергієм Мельничуком, сьогодні прибули до Києва для того, що б взяти участь в параді на честь Дня Незалежності.

Столична міліція зустріла Героїв непривітно і спробувала заарештувати “Айдарівців”, - повідомив зранку журналіст Всеволод Філімоненко.

“Менти не пустили на парад бійців батальйону "Айдар" на чолі з комбатом Мельничуком і заблокували автоморозилку з тілами бійців (киян і вінничан). Ще позавчора вони громили хвалену псковську десантуру, вчора ввечері вийшли із зони ведення бойових дій, вранці приїхали. Не пустили. А між тим, якщо хтось і гідний права почесно простувати по Майдану на День Незалежності, так це вони”, - написав у Facebook блогер Сергій Іванов.

П.С. І як на це реагувати? Я просто шокований! Бійці ПЕРЕДОВОЇ, а їх не пустили на парад. Чесне слово, щоб виграти цю війну, треба починати з Києва, з ВР і кабміну. http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?biytsiv_batalyonu_aydar_ne_pustili_na_parad_u_kiyevi_foto_video&objectId=477863

Автор: (DIARO)

Статус: Наставник (1012 комментариев)

Подписчиков: 2

7 комментариев
Лучший комментарий
  • Алекс Денев(Badggio) - Наставник
    24.08.2014 20:02
    Третий Майдан неизбежен.
    • 5
Комментировать