Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо минулого тижня...

2014-10-06 14:22 Давно такого піднесення не відчував як учора ввечері. Наше Динамо принесло нам море радості минулого тижня. ...


  Давно такого піднесення не відчував як учора ввечері. Наше Динамо принесло нам море радості минулого тижня.

  За останні сезони Динамо нас не дуже радувало не тільки грою, але й перемогами. Я думаю, що минулий тиждень компенсував нам багато. Перед матчем з португальцями ми всі переживали за вдалий старт в ЛЄ.
Матч пройшов за повної переваги Динамо і наша команда заслужено перемогла. Потім була Зоря, де наша команда не втримала перемогу. Після матчу Ребров сказав, що і такі матчі бувають. Після цього були Карпати у кубку, Волинь у ЧУ і два супер матчі команди на початку жовтня. Я дуже переживав за матч зі Стяуа, але готовність команди і сама гра перевершила сподівання. Динамо заслужено феєрично перемогло румунів. На матчі сидів і спостерігав задуманий домнул циган. Які він висновки зробив ми побачили учора. Шахтар грав і давав грати нашій команді, якби не одне але... І було не одне, а цілих три - луіска, Шевчук і Степаненко. Навіть Даріо не дотягував до попередніх трьох персонажів. Динамівці вистояли, не піддалися провокаціям і заслужено перемогли. Динамівці носилось поп полю 90 хвилин за винятком кількох коротких епізодів, незважаючи на важкий матч за два дні до дербі. Вражає фізична готовність команди, на високому, але не найвищому, тактична грамотність. Тут ще треба багато працювати. Прекрасний мікроклімат у команді. Фотографія святкування голу Віди на шиї у Беланда, а кругом українські і не тільки гравці перед сектором ультрас -- мурашки під шкірою!!! Це нагадало знамените Динамо середини 1970-х, 1980-х і кінця 20 ст., коли командою керував Великий Лобановський!!!

Уся команда грає чудово!

А тепер поіменно:

   Рибка -- у своєму ставку:)), повертає свої кондиції. А в запасі був СаШо!

   Віда - наш правий край грає від матчу все краще. Попередні огріхи компенсуються забитим вчора голом. Домагой - кротобой!

   Сілва і Драгович -- надійніше і надійніше. А спурт Данила у матчі із стяуа показав, що він не розучився атакувати. У Драговича ще є деякі позиційної помилки. Хачеріді доведеться обливатися потом, щоб повернути місце в старті.

    Бурда - достойно заміна Макаренка у захисті. Атакувальних навиків не вистачає, але то й не дивно, згадуючи його вік.

   Беланда - з кожним матчем грає упевненіше і розкривається як диспетчер. Правда, досвідчені кроти вчора не дали йому і Андрію розігратися.

    Ленс - летючий голландець, дістав учора м'яч і став "батьком" вирішального гола. У матчі зі стяуа теж носився по полю як реактивний.

    Ярмоленко - у останніх двох матчах забив один гол і зробив три результативних паси. Вчора за ним постійно бігали два кроти.

    Велозу - дуже сильний півзахисник, який поник після чс2012, але здається Ребров зумів повернути його до гри.

    Сидорчук - простору до росту хоч відбавляй. Але також дуже важливий гвинтик у новій Динамо-машині. Поки що майже безпомилково відпрацьовує в руйнуванні, а може це його основне завдання на матчі? А в атаці - за сприятливої нагоди. Хоча до цих пір стоїть перед очима момент першого тайму, коли Сергій перед штрафним майданчиком чекав пасу Ленса і не дочекався.

  Кравець - повернувся уже до "валенсійського" рівня, і навіть перевершив його. Зараз найсильніший центрфорвард Украіни. IMHO

  Теодорчик -- Теодор-гол. Хочеться, щоб це стало його прізвиськом у Динамо.

  Гусєв - поряд із СаШо - діюча легенда Динамо. Міг забити кротам, але... Ярмоленко.

  А в пам'яті - Гармаш, Хачеріді, Макаренко, Мбокані, у оренді Коваль. У нас є куди розвиватися і є ким грати. Головне...

  А головне - наш ГТ Сергій Станіславович Ребров. Він є фундатором сьогоднішніх успіхів команди, її гри та майбутніх досягнень. Рік тому був набір гравців, а зараз стала КОМАНДА!!! Ребров зумів згуртувати колектив, донести своі ідеї до всіх за виключенням гравців. Він продовжує учитися. У нього класні помічники, але хочеться відзначити Рауля, який привніс багато нового в підготовку команди. Ребров проводить нормальні прес-конференції, чітко викладає свою позицію і розуміння гри, гідно відповідає на запитання, навіть дурні, журналістів. І найголовніше як на мене - він патріот Украіни.

   Учора Динамо здобуло важку перемогу, додало три очки в турнірну таблицю, обійшли кротів. І що надважливо -- здобули психологічну перемогу як над кротами, так і собою.

   Зараз Ребров - луческу 2-1!

   Бажаю усім динамівцям-гравцям, динамівцям-уболівальникам не зазнаватися від локальних успіхів, критикувати тренера й гравців, коли потрібно, але не лити на них помиї, а також віддавати належну порцію похвали!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.10.2014, 14:22
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть