Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Роман Нойштедтер і Україна

2014-10-08 14:47 Після невдалого матчу зі словаками, та в зв’язку з наявністю у групі збірної Іспанії, матчі з ...

Після невдалого матчу зі словаками, та в зв’язку з наявністю у групі збірної Іспанії, матчі з білорусами та македонцями можуть мати доленосне значення. Всі ми чудово пам’ятаємо минулий відбір на чемпіонат світу, необов’язкову втрату очок, як наслідок Франція в плей-офф і «політ (проліт) над Ейфелевою вежею».

Сказати що у Фоменка є значний вибір гравців важко. Пост номер один буде доручено Пятову, але Андрій зараз навіть не є основним в Шахтарі, а для голкіпера ігрова практика надважлива.

Стосовно захисту – знову без варіантів Федецький, Кучер, Ракицький, Шевчук. І якщо В’ячеслав і Артем, як на мене, тримають високо планку, то гра Кучера і Ракицього це «тихий ужас». Кучер просто не відповідає високому рівню, а Ракицький в матчах за збірну грає набагато гірше ніж за команду Ахметова, постійно привозячи голи у свої ворота, непотрібні штрафні та обрізки.

Стосовно лінії атаки. Нападники що викликав Фоменко до лав збірної на 4-х забили аж 5 !!! м’ячів в чемпіонаті України. Нагадаю позаду 8 !!! турів. З них 3 – на рахунку Селезньова. Коментарі як кажуть зайві. Оскільки Селезньов покинув табір команди, то грати буде Зозуля.

Тепер півзахист. Оскільки нападник у Фоменка буде один, то в середній лінії вийде п’ятеро гравців. Думаю вони відомі: Ярмоленко, Коноплянка, Ротань,Едмар і Степаненко. Причому останнього треба гнати зі збірної поганою мітлою (хоча можна і гарною мітлою погнати).

Проте є один цікавий товариш про якого говорили, говорили та й забули. А звати його Роман Петрович Нойштедтер, 26 років, 1, 9 м. росту та близько 83 кг. Бойової ваги. Основний гравець німецького Шальке (не останній клуб Бундесліги). Цього року з семи турів чемпіонату 6 матчів в старті, один на заміну. Два матчі в Лізі Чемпіонів цього сезону. Минулий сезон в Шальке теж був основним, і по часу проведеному на полі один з лідерів клубу із Гельзенкірхена.

Питання Фоменку і Ко: так а в чому власне справа? Чи у Федерації немає грошей щоб переглянути гру Романа наживо? Чи матчі Шальке не транслюють?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.10.2014, 14:47
08.10.2014, 14:47
190307 1 cos86
Andy_IF
Автор:
(Andy_IF)
Статус:
Наставник (4959 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть