Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

І мої кілька копійок про вчорашній матч...

2014-10-10 10:39 І мої кілька копійок про вчорашній матч... Дякую шановному колезі Godar S. (godar), що наштовхнув мене ...

І мої кілька копійок про вчорашній матч...

Дякую шановному колезі Godar S. (godar), що наштовхнув мене на цей пост.

Тут уже викладено багато думок про вчорашній матч. Хочу приєднатися до колег і висловити свої міркування.

Дійсно, осад після гри неприємний. Я уже після матчу кілька разів задумувався - А що було б, якби Будківський попав, а Жевнов відбив.

.. Тоді б сябри не кинулися настрімголов зрівнювати рахунок...

І не було б фірмової дніпровсько-київської (хоча, більше київської!) контратаки... Був би жах, не тільки зважаючи на вражаючий результат наших західних братів-словаків, але й на нашу беззубу гру. Бо на післяматчевій прес-конференції МІФ жалівся на важкі матчі в неділю...

А хіба ГТ збірної не бере участь в складанні календаря ЧУ? Чи там не враховують побажання тренерського штабу збірної? Чи штабу нашої збірної не до збірної? - Відміна літнього турне, нова форма з написами неукраїнською мовою, календар, поразка від словаків..

А хіба в Європі не грали тур в неділю перед відбірковими матчами? Уже надоїли ці жалісливі потоки слів про втому і т.д. Ребров, до речі, не нив після матчу зі Стяуа в четвер перед матчем з кротами. Яка втома? Хіба ми не бачили спурт Ярмоленка як в Києві з кротами, так і в Мінську з сябрами в кінці матчу? І чому в збірній відсутні найсильніші і фізично найпотужніші ЦФ на сьогодні в ЧУ КРавець та Гладкий? Чи менше вони б принесли користі, ніж "велетень" Зозуля? Дуже багато запитань до тренерського штабу. Чи вони там вирішили, що займуть у такій групі друге місце за всяких умов. Але тут після другого туру розклади різко змінилися, на мій погляд. І Словаччина (чого гріха таїти, я також думав, що в Києві ми їх легко переможемо) стала лідером і за очками, і по грі. Ще не сказали свого слова іспанці, та й македонці не подарунок.

Дякувати сябрам і Богові, що подарували нам перемогу. А після голу Сидорчука Фоменко підняв очі до неба, напевно, розуміючи, що він її не заслужив як тренер. Перемогу важку, несподівану, незаслужену і від того неприємний осад. Вчора сябри поступили як брати і на футбольному полі , і на трибунах, підтримуючи Україну. Живє Бєларусь!!!

Куди ми йдемо зі збірною може дати відповідь уже наступний матч з македонцями... На жаль, у нашої команди нема поставленої гри, навіть її проблисків.

Але приємний осад від уболівальників на стадіоні... Низький уклін братам-сябрам за підтримку. Я такого не чекав!!!

З тривогою чекаю матчу Україна - Македонія... Але є надія, що Арена-Львів допоможе нам здобути перемогу.

Слава Україні!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2014, 10:39
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть