Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сепаратисти хочуть створити "народний" "Шахтар", в якому футболісти "вмиратимуть на полі"

2014-11-01 13:02 Ідеолог харківських сепаратистів Костянтин Долгов пообіцяв не пускати "Шахтар" Ахметова назад на Донбас і створити "народний ...

Ідеолог харківських сепаратистів Костянтин Долгов пообіцяв не пускати "Шахтар" Ахметова назад на Донбас і створити "народний клуб".

"Колись була така команда в Донецьку - "Шахтер". Всенародно улюблена. Кубкова, зубаста. Але одного разу країну зрадили? і прийшли дев'яності. А разом з ними прийшов чоловік на ім'я Рінат. І віджав не тільки газети-заводи-пароплави-​​шахти, а й футбольну команду", - говорить Долгов.

На думку Долгова, поки «хтось гнув спину на Рината за копійки», додаткова вартість дозволила капіталісту отгрохать стадіон і купити сотню-другу бразильців вартістю понад 10 млн євро.

"І найголовніше - був Ринат за єдину Україну. А тому назва "Шахтер" було не комільфо. І вирішив він перейменувати команду в "Шахтар". А народну команду "Шахтер" ми обов'язково відродимо. І грати в ній будуть донецькі хлопці, вмирати будуть на полі - за честь клубу, за рідний край, за вистраждану в боях Новоросію", - підводить підсумок Долгов.

http://espreso.tv/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.11.2014, 13:02
01.11.2014, 13:02
192003 1 godar
dimon1975
Автор:
(dimon1975)
Статус:
Наставник (1538 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть