Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Пєскі і аеропорт...

2014-12-30 14:36 Віктор Балога в facebook Сьогодні мав розмову з другом, який є добровольцем в Пєсках, де протягом ... Про Пєскі і аеропорт...

Віктор Балога в facebook

Сьогодні мав розмову з другом, який є добровольцем в Пєсках, де протягом останніх днів ми несемо втрати. Дякувати Богу, живий, здоровий, в бадьорому настрої.

З його слів, картина сумна. Вояки мають наказ не стріляти за будь-яких умов. Ротацію в Донецькому аеропорту повністю контролюють сепаратисти.

Усе проходить через їхні блокпости, боєприпаси відбираються і потім повертаються командирам у місце розташування. Практично нічого, окрім дров, до наших кіборгів підвезти не вдається.

Мало того, що наші бійці проходять цю принизливу перевірку на сєпарських блокпостах, так ще й забезпечення їх боєприпасами стало «проблемою самих утопаючих». Хлопці змушені, як наші заробітчани при поверненні додому, десь ховати те, що дасть їм можливість відбитися від атак терористів.

Одним словом, таке враження, що з боку України робиться усе, щоб обезкровити наші сили в аеропорту. Підтвердження тому – наказ від вищого командування не давати добровольцям ні пального, ні боєприпасів. Хоча вони на рівних з регулярними частинами ЗСУ, обороняють аеропорт і «дорогу життя». Тобто, складається враження, що стоїть завдання обезкровити усіх, хто здатен чинити опір в районі Пєсків і аеропорту.

Пане Президенте, звертаюся до Вас. За законами воєнного часу, Муженку за таке світила б куля, або шибениця. Ця людина робить усе, щоб ми втратили Донецький аеропорт. Це означає, що йому не місце на посаді начальника Генерального штабу, бо він працює не в інтересах України.

https://www.facebook.com/ViktorBaloga/posts/621715867957775

П.С.:

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.12.2014, 14:36
30.12.2014, 14:36
196263 0
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - Не состоялся
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть