Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Незалежність

2015-01-11 15:18 Мені дуже імпонує, що в сьогоднішнього Динамо не має залежності від певного гравця. Звичайно, що є ...

Мені дуже імпонує, що в сьогоднішнього Динамо не має залежності від певного гравця. Звичайно, що є лідери. Але вони не більше ніж механізм команди. Незважаючи на прізвище гравців на полі, грає завжди команда, одне ціле.

Жоден гравець сьогоднішнього Динамо не провів всі матчі в першій половині сезону.

Для мене це говорить, що в сьогоднішньому Динамо ніхто не дивиться на прізвище ще гравця, чи на його заслуги. Грає той, хто найбільше заслуговує це.

Це, також, говорить, що тренерський штаб використовує різні тактичні схеми в яких не завжди знаходиться місце всім гравцям. Що гравці стають більш універсальними. Можуть діяти не тільки на одній позиції, але і змінювати позиці на полі.

В першій половині сезону основним голкіпером був Шовковський. Коли в нього були травми, то його заміняв Рибка.

З права в захисті грали Віда, Гусєв, Бурда, Даніло Сілва. Приблизно порівно матчів провели Віда та Сілва. Віда – краще грає на атаку, Сілва – більш надійний в захисті. Пара центральних захисників протягом першої половини сезону постійно змінювалася. Основною вважається Хачеріді- Драгович. Але Євген пропустив значу частину сезону через травму. Починали сезон парою Даніло Сілва- Драгович, потім видозмінювалася Драгович- Бурда, Хачеріді- Сілва, Хачеріді- Бурда, в другому таймі матчу з Металістом грала пара Сілва- Сидорчук.

Основним лівим захисником до травми був Євген Макарнеко. Але, протягом сезону на цій позиції грали Віда, Тремулінас, Бурда, Велозо.

В опорній зоні більше діяла пара Рибалка – Сидорчук. Рибалка діяв більше на оборону, а Сидорчук діяв більше на атаку.

Сезон Динамо починало з парою Рибалка – Безус, але гра Романа залишила набагато більше запитань ніж відповідей.

Більше всіх матчів в першому колі за Динамо зіграв Рибалка. Він пропустив тільки два матчі- з Олімпіком( через вилучення в матчі з Металістом), та матч з Шахтарем( вийшов на останні 10 хвилин).

Якщо порівняти дії Рибалки в першому матчі з Шахтарем з СуперКубок, і гру Рибалки в жовтні – грудні – прогрес дуже величезний. Не зовсім розумію, чому він досі залишається поза збірною України

Також, в опорній зоні діяли пари Рибалка – Велозо, Велозо – Сидорчук. В матчі з Олімпіком в опорній зоні грав навіть Макаренко.

На превеликий жаль, потенційний лідер Динамо Денис Гармаш відіграв тільки декілька поєдинків.

Дуже хочеться, щоб нарешті Денис вирішив всі свої проблеми з коліном. Якраз агресивності, витонченості сьогоднішньому Динамо не вистачає.

На позиції «десятки» в більшості матчів діяв Юнес Беланда. Динамо дуже довго шукало гравця на цю позицію. Не зовсім зрозумілим є думка деяких відомих футбольних журналістів, що Беланду потрібно продавати, поки є попит. Я не думаю, що сьогодні є апогей Беланди, я думаю, що він здатний на більше.

Динамо дуже довго та дорого шукало гравця на цю позицію( Раффаель, Краньчар, можна вже казати, що Безус). Тому, напевно, не варто йти на такі кроки

Безус вчисту програв свою конкуренцію( сьогодні стало остаточно відомо, що він підписав контракт з Дніпром). Тому, навіть не виходив на цю позицію. Під час відсутності Беланди, замість нього грав Велозо.

На «крилах атаки» основними були Ленс та Ярмоленко. Влітку давався шанс Калітвінцеву, але схоже, що він ним не скористався. На жаль, Олег Гусєв втрачає свої позиції. Від віку не втечеш. Але все ж, він залишається дуже важливим гравцем в Динамо, таким, як свого часу був в Барселоні Пуйоль. Тобто, «лідер роздягальні». В матчах з Ольборгом та Шахтарем Олег дуже підсилив гру вийшовши на заміну.

Основним нападником був Кравець. Але, Мбокані в кінці сезону довів, що він з Артемом форварди різного класу. Трансфер Теодорчика поки залишає більше питань, ніж відповідей. Теодорчика запрошував Ребров. Я думаю, що він знайде його застосування. В Лукаша є все, щоб стати справді результативним форвардом. Але, для цього потрібен час .

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.01.2015, 15:18
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм 0 : 0   2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00
Лига конференций Астон Вилла Олимпиакос - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть