Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи потрібний Динамо Максим Коваль? Выбор редакции

2015-01-14 19:46 Максим Коваль неодноразово говорив, що він не програв конкуренцію в Динамо, що він готовий до подальшої ...

Максим Коваль неодноразово говорив, що він не програв конкуренцію в Динамо, що він готовий до подальшої бородьби за пост номер один в київському клубі. Що він готовий працювати та доводити своє місце «під сонцем»

Але, насправді, чи потрібен сьогодні Коваль Динамо?

З постом номер один проблем не має. Капітан Динамо Олександр Шовковський переживає чергову молодість.

Своєю грою, своїм відношення від доводить на футбольному полі, що він сьогодні №1 в клубі. Незважаючи на вік. Я, наприклад, ніколи не думаю скільки йому років. З величезною повагою ставлюся до таких гравців, які знаходять мотивацію для себе виходити на поле в сорок років. А кому там -20, чи – 40 різниці особливої не має. Хто на що здатний показує тільки гра.

Трішки відійду від теми. Але в Італії схожі відчуття дарує Антоніо Ді Натале. Тото вже 37, але він досі залишається лідером-символом Удінезе. Незважаючи на величезну групу талантів, яка знаходиться в системі родини Поццо, яким належить Гранада, Уотфорд та власне Удінезе.

Кожен сезон Ді Натале в футболі – можливість отримати величезну насолоду від його гри.

Повернемося до Динамо. Знаю, що дуже багато вболівальників не особливо жалують Рибку. Звичайно, що вони на це мають повне право. Все ж, головний колір Динамо білий, що символізує честь.

Але, давайте, не оцінювати Рибку по особистих якостях. Нехай, все це залишається йому на згадку.

В матчах, коли Олександр підміняв Шовковського, він явно не спасував. Відстояв майже ідеально дуже важливий матч з Шахтарем на нуль. Декілька раз – виручив Динамо. В домашньому матчі з Стяуа при рахунку 0-0 відбив мертвий м»яч. Все тоді, могло статися по іншому. Хоча був і матч в Данії, але винити Рибку хоч в одному голі від Ольборга в мене не повертається язик

В матчах, в яких виходив ніколи не підводив команду. Але є такий невеличкий нюанс, що в двох матчах з трьох в яких Динамо втрачало очки в чемпіонаті стояв саме Рибка( Карпати, Олімпік). Можливо, лідерських якостей Шовковського і не вистачило

В системі Динамо знаходяться дуже багато цікавих молодих голкіперів, які з часом можуть заявити про себе.

Дуже сильну половину сезону провів Олександр Волинець з Динамо -2. На мою думку, він став кращим голкіпером Першої ліги.

Артур Рудько тренується з першою командою. Я думаю, що теж не дарма. Михайло Михайлов бачить в ньому потенціал.

Не варто забувати, що динамівська школа – одна з найкращих шкіл в Східній Європі по підготовці голкіперів. Тільки в Україні грають: Худжамов, Сарнавський (Шахтар), Бойко( Дніпро), Непогодов, частково Богуш( Ворскла), Кітчак( Волинь), Бонь, Коваль (Говерла).

Особливо не розумію навіщо сьогодні Динамо Коваль. В оренді в Ужгороді він особливо не вразив. Грав в кожному матчі, але особливих звитяг не було. Помилок, теж вистачало Раніше все списували на молодість. Але сьогодні Максиму вже 22. З юного віку він вийшов точно.

Раніше говорили, що з часом все пройде. Але з кожним роком проблеми Максима Коваля стають все яснішими, та видно їх стає простіше. Дуже багато запитань по грі на виходах( матч з Зорею), грі на лінії, ногами сучасний воротар повинен грати краще, не вибивати м»яч куди по далі та і дальніми ударами Коваля не раз заставали капітулювати.

Є ще такий серйозний момент, що колишня Калітвінцева –джуніора – теперішня Коваля. Я не думаю, що це дуже позитивно позначиться на кліматі в середині команди. Напевно, тому Ребров і прибрав одного з них з команди.

В Україні я особисто не бачу перспектив для Коваля. Потрібні нові виклики, потрібні нові емоції. Динамо потрібен голкіпер, який виручає, який не підводить команду. Тому, що Динамо не може собі дозволити чекати, поки Коваль набереться досвіду. Я думаю, що найкращим варіантом буде оренда за кордон. Можливо, в Чехію, чи Франції. На прикладі Сергія Рибалки бачимо, що це відкриває можливості гравця по –новому.

Особисто я, не знаходжу жодного аргументу для того, щоб сьогоднішній Коваль грав в сьогоднішньому Динамо.

Хоча, напевно, що Михайлу Михайлову та Сергію Реброву видніше…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.01.2015, 19:46
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть