Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У Виконкомі УЄФА не буде росіян

2015-01-27 11:11 У понеділок Виконавчому комітету УЄФА був представлений список кандидатів, які збираються балотуватися на вибори, що відбудуться ...

У понеділок Виконавчому комітету УЄФА був представлений список кандидатів, які збираються балотуватися на вибори, що відбудуться на XXXIX Черговому Конгресі УЄФА у Відні 24 березня

На сім чотирирічних мандатів у Виконавчому комітеті УЄФА (з 2015 по 2019 рік) претендують 12 кандидатів з національних асоціацій УЄФА, серед яких немає жодного росіянина, повідомляє Еспресо.

TV з посиланням на "Спорт-Экспресс".

Згідно зі статутом УЄФА, термін висунення кандидатур закінчився за два місяці до конгресу, тобто 24 січня 2015 року.

У 2015-му закінчується термін повноважень у семи членів Виконавчого комітету УЄФА. Це Анхель Марія Вільяр Льона (Іспанія), Петер Жийєрон (Швейцарія), Борислав Михайлов (Болгарія), Мірча Санду (Румунія), Григорій Суркіс (Україна), Сергій Фурсенко (Росія) і Сенеш Ерзік (Туреччина).

Чотири члени Виконавчого комітету УЄФА, чий термін повноважень закінчується, висунули свої кандидатури на переобрання - Анхель Марія Вільяр Льона, Петер Жийєрон, Борислав Михайлов та Григорій Суркіс.

Решта вісім кандидатів - це Фернанду Гомеш (Португалія), Трефор Ллойд Хьюз (Уельс), Кемпбелл Огілві (Шотландія), Гейр Торстейнссон (Ісландія), Інгве Халлен (Норвегія), Шандор Чаньї (Угорщина), Давор Шукер (Хорватія) і Сервет Ярдимджи (Туреччина).

28 - 29 травня 2015 року, коли в Цюріху відбудеться Конгрес ФІФА, закінчуються терміни повноважень у чотирьох представників Європи у виконавчому комітеті ФІФА. Це Мішель Платіні (Франція), Джим Бойс (Північна Ірландія), Анхель Марія Вільяр Льона (Іспанія) і Тео Цванцигер (Німеччина).

Єдиним кандидатом на пост Президента УЄФА є чинний глава організації Мішель Платіні. Інші кандидатури до встановленого терміну, який минув 24 грудня 2014, заявлені не були. Президент УЄФА автоматично стає віце-президентом ФІФА.

На пост віце-президента ФІФА повторно претендує Анхель Марія Вільяр Льона (Іспанія). Вольфганг Нірсбах (Німеччина) претендуватиме на посаду члена виконавчого комітету ФІФА. Одна позиція віце-президента ФІФА зарезервована за британськими асоціаціями (Англія, Шотландія, Північна Ірландія та Уельс). На неї претендують два кандидати: Девід Гілл (Англія) і Трефор Ллойд Хьюз (Уельс). Члени виконкому ФІФА обираються на чотирирічний термін.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.01.2015, 11:11
27.01.2015, 11:11
198065 0
KontuR
Автор:
(KontuR)
Статус:
Начинающий писатель (91 комментарий)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига чемпионов Реал Бавария 2 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Колос Заря - : - 9 мая 15:30
Лига Европы Аталанта Марсель - : - 9 мая 22:00
Байер Рома - : - 9 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть