Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Your bunny road або просто наболіло...

2015-02-09 00:08 Your bunny road. Як тільки пуйло отримує по зубах http://oyblogg.blogspot.de/p/blog-page_4.html, як з"являється організація глухо-сліпих під назвою ...

Your bunny road. Як тільки пуйло отримує по зубах http://oyblogg.blogspot.de/p/blog-page_4.html, як з"являється організація глухо-сліпих під назвою обсє і говорить про перемир"я, відразу намалювались хранцузи з німцями, які не хочуть діяти проти рашки, в"ю американського військового експерта http://24tv.

ua/news/showNews.do?amerikanskiy_viyskoviy_ekspert_poyasniv_chomu_ssha_ne_varto_postavlyati_zbroyu_ukrayini&objectId=541164 про те, чому америці не треба давати Україні зброю. Дістали. Наші пацани пролили стільки крові, лише для того, щоб нам сказали, що " ойропа стурбовані". Twenty years ago Ukraine gave away 1240 nuclear missiles because US and Russia promised to protect us. Now US hesitates to give us 1000 "Javelins" to help us to protect ourselves from Russian invasion. Це гасло треба поширювати серед тих євро-американських пацифістів, які мають дуже коротку пам"ять. І ще хай згадають 1938 рік і слова Чемберлена " Я привіз Вам вічний мир". Так скільки тривав той "вічний мир"? Нинішня влада боїться народ, але щось ми надто тихо себе поводим, знову ведемся на окозамилювання типу не критикуйте владу, бо це на руку путлєру, війна в країні. А хто її хоче зупинити? Поки ми не заставим враховувати наші інтереси нашим керівництвом, ця війна буде тривати довго. На ключові посади повинні прийти професіонали. Починати треба з МО. Не хочуть ставити на місце диванних генералів, бойових і поважних командирів, тоді треба змусити. Захищати свою країну почесно, проте йти на фарш ні. Щоб мобілізація не зривалась,- засудіть Муженка і Пушнякова, а разом з ними і Литвина, віддайте ДЕМОНСТРАТИВНО своїх дітей у військо, захистіть родини загиблих, покажіть, що звичайні УКРАЇНЦІ Вам не байдужі і у військоматах будуть ЧЕРГИ.

П.С. От такий незв"яний пост вийшов, просто наболіло your bunny road...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.02.2015, 00:08
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть