Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що робити?

2015-02-21 11:49 Все, що відбулося на полі підчас матчу потрібно переосмислити та зробити вірні висновки на майбутнє. Те,що ...

Все, що відбулося на полі підчас матчу потрібно переосмислити та зробити вірні висновки на майбутнє. Те,що арбітр матчу порушив всі інструкціїї по суддівству матчу не підлягає ні яким сумнівам. Прочитав багато матеріалів у різноманітних виданнях і стало зрозуміло, що думки експертів (Леоненка не рахуємо) та вболівальників розділилися майже діаметрально протилежно.

Чи правильно зробив Ярмоленко, який за допомогю такого порушення намагвся зупини матч? Однозначної відповіді не має! З однієї сторони зрозуміло, що команда залаишилась в меншості, але... Питання до арбітра - чому не зупинено матч, адже саме арбітр несе відповідальність за вчасну зупинку гри і своєчасне надання допомоги, тим більше, що у інструктивно- методичних листах прописано, що при появі крові на будь якій частині тіла футболіста арбітр повинен негайно зупини матч і темріново випустити лікарів команди для надання допомоги. Тепер виникає питання до суддівського комітету, чи повинен такий арбітр обслуговувати матчі рівня европейських кубків? І це лише один випадок у матчі. Беланда свїми нервами заслуговува на попередження, але чи на червону картку? І чому взагалі з'явилися ці нерви? А чи не арбітр свїм однобоким суддівством призвів до цього? І чи понесе він якусь відповідальність ? Вважаю, що керівництво клубу повинно звернутися до відповідних органів європейського футболу для відповідної реакціїї на діяльність (вірніше однобоку бездіяльність в бік однієї команди) данного арбітра, адже принципи чесної гри порушили не тільки футболісти а і суддя матчу! Зрозуміло керівництво клубу повинно зробити все, щоб у подальшому такі випадки не ставалися під час гри нашої улюбленої команда, на превеликий жаль, я особисто не можу бути присутнім на грі у Києві, тому закликаю всіх у кого така можливість є - підтримати команду на стадіоні, стати її 12 гравцем! ТІЛЬКИ ДИНАМО!!! ТІЛЬКИ ПЕРЕМОГА!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.02.2015, 11:49
svr0006
Автор:
(svr0006)
Статус:
Начинающий писатель (94 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Реал Бавария 2 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Колос Заря - : - 9 мая 15:30
Лига Европы Аталанта Марсель - : - 9 мая 22:00
Байер Рома - : - 9 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть