Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Назад у минуле?

2015-03-03 13:56 Шановні уболівальники Динамо.написати кілька слів роздумів наважився після деяких останніх подій.а навіть не подій. а так ...

Шановні уболівальники Динамо.написати кілька слів роздумів наважився після деяких останніх подій.а навіть не подій. а так .кількох фраз і вчинків.що мали місце за останні дні. Ніхто не звернув увагу на слова тренера Ворскли Сачка після матчу з Шахтарем? а я звернув-виявляється кількох ключових гравців Ворскли скосила незрозуміла хвороба і саме на передодні матчу з Шахтарем.

це могло бути і випадковістю.але ж у пам"яті ще живий матч у якому провідні гравці Полтави один перед другим отримували жовті картки саме перед грою з Шахтарем! Від хвороби ніхто не застрахований скажете Ви.і будете цілковито праві.але щось мені підказує.що не цього разу.тим більше .що і тренер Ворскли сумнівається в цьому! а сьогодні появляється ще одна інформація-виявляється Олімпік іде на гру Кубка Украіни дублюючим складом..навіть не скриваючи.що матч чемпіонату для них ДУЖЕ важливий.сказати проти кого гра? у тому і справа.що проти ДИНАМО! дуже б хотілося помилятися.але факти штука вперта-Шахтар .а точніше його "самий чесний" менеджмент у світі повертається.до практики стимулювання гравців третьоі команди! якщо це так.то знову побачимо.як "лягають" під Шахту самобутня Зоря.Металург Донецьк. Дуже хочу помилятися.але в купі з завиваннями цигана про погане суддівство. все вищесказане мною стає реальністю! А що думаєте Ви.шановні вболівальники Динамо? Можливо я помиляюсь і це просто небажання повернутися назад.а можливо я вже й не так не правий?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.03.2015, 13:56
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Брест 0 : 3 Закончился
Чемпионат Италии Салернитана Верона - : - 20 мая 19:30
Болонья Ювентус - : - 20 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть