Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Знову Мармазов

2015-03-03 21:44 Колишній прес-аташе донецького «Шахтаря» Руслан Мармазов заявив, що по можливості підтримував бойовиків “ДНР”. Про це Мармазов, ...

Колишній прес-аташе донецького «Шахтаря» Руслан Мармазов заявив, що по можливості підтримував бойовиків “ДНР”. Про це Мармазов, який фіційно покинув свій пост 1 березня, розповів кореспондентові НА «Харків», повідомляють Патріоти України.

«Коли все тільки починалося, я допомагав. По дрібниці, звичайно, і без розголосу.

Навіщо шуміти? А потім стало ясно, що і без мене хлопці чудово справляються», – розповів Мармазов.

«Що стосується безпосередньої участі в ополченні … Думаю, що кожен нормальний чоловік, який сьогодні перебуває поза малою Батьківщиною, відчуває почуття внутрішнього дискомфорту. Хлопці там воюють, життя кладуть, а я тут у безпеці … Ну, ви розумієте.

Я в Москві познайомився з чудовою людиною зі Сніжного, Денисом звуть. Він давно переїхав до Росії, займається бізнесом. Так от, зараз він розгорнув всю свою діяльність, щоб допомагати екіпіровкою та іншими необхідними речами ополченцям в Сніжному. Збирав з дружиною на квартиру, всі ці гроші запустив на потреби повстанців. І все одно відчуває внутрішню незручність, що не на передовій.

Земляки йому дзвонять, мовляв, не здумай, ти нам куди більше користі в Москві приносиш. А він все одно переживає. І я дуже розумію його. Всякі думки кубло в голові … Але я об’єктивно розумію, що в окопі від мене мало толку буде. Я ж не віртуоз війни, як Гіві або Моторола. Доставити ж противнику радість, загинувши в першому ж бою, теж не хочеться. Сподіваюся, що зможу принести користь Донбасу на іншому полі битви.

А раптом я Моторола плюс Гіві, тільки в журналістиці? Жартую, звісно. Словом, поки до зміни клавіатури на автомат справа не дійшла. Але, знаєте, в такий час живемо, що зарікатися не доводиться», – визнав Мармазов.

Колишній прес-аташе «Шахтаря» зазначив, що поки пропозицій про працевлаштування від влади “ДНР” не отримував, і отже, міркувати на цю тему не вважає можливим. “Пропозицій не було, стало бути, і реагувати мені нема на що. Віддаватися роздумам, типу, міг би я або не міг, не стану. Немає на те часу”, – уклав Мармазов.

Джерело: http://patrioty.org.ua/kolishniy-pres-sekretar-shahtarya-zayaviv-shho-dopomagaye-dnr-virit-v-peremogu-teroristiv/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.03.2015, 21:44
03.03.2015, 21:44
200828 0
sergakk
Автор:
(sergakk)
Статус:
Наставник (2439 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть