Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ми перемогли...

2015-03-20 08:47 Шановні колеги по сайту! Ще раз щиро хочу привітати усіх з перемогою Динамо і проходженням чергового ...

Шановні колеги по сайту! Ще раз щиро хочу привітати усіх з перемогою Динамо і проходженням чергового барєру в Лізі Європи! Позитивні емоції до цих пір переповнюють! Наше Динамо повертається в когорту топ-клубів Європи!

  Хочу навести свою суб'єктивну думку по вчорашньому матчу і оцінити дії наших футболістів.

СаШо - дядя Саша, Олександр Володимирович. Його великий життєвий і воротарський досвід дуже допомагає в становленні нинішньої команди. Саме тому він залишається №1. Як буде далі - побачимо. У кожному матчі за його участю я з нетерпінням чекаю, коли він перший раз торкнеться мяча. І по цьому мені практично завжди вдається визначати його налаштованість на гру. Вчора він був нормально налаштований, і зробив фантастичний сейв у другому таймі! Але слабким місцем наших воротарів залишається гра ногами. Хай хтось поїде в Баварію - розпитає Нойєра)))

Лінія захисту - Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунес - зіграла на дуже високому рівні, але не без помилок, про що свідчать два пропущених голи. Якщо в першому голі більше вина опорників, що не накрили удар, то в другому - вина захисту, що дали можливість зіграти капітану Евертона. І заслуга захисту в тому, що у СаШо не було дуже багато роботи.

Тепер по персоналіях, на мою думку, правий край - це стихія Данило, і Домагой може тільки на підміну. А підкати Сілви - шедеври, які можна порівняти з голами Антунеса. Хачеріді таки проковтнув Лукаку, не давши йому розвернутися, і не заробив попередження. Багато писали до матчу про його нерви - але напевно "перевиховання" (щоб не говорили про травми!:)) Хе-хе!) усе-таки дало свої плоди. Драговіч - уже у своєму звичному навесні надійному стилі. Антунес - просто дуже коштовне для Динамо придбання (не в плані грошей, а в плані корисності для команди!). Учора його певний час возив Атсу, але Вітор витримав. Здається, що він ще не повністю адаптувався. Але його два голи у двох матчах затьмарюють його деякі промахи в захисті (щоб тільки тренерському штабу не і йому не затьмарили!:)) ). А вчора його удар - топ-клас! Дарма, що Мартінес зауважив на прес-конференції, що такі удари рідкість. Я думаю, що Антунес ще не раз переконає Мартінеса у його неправоті:)))!

Півзахист - Велозу, Рибалка, Сидорчук (Буяльський) - дуже сильна ланка нашої команди. Правда брак міжнародного досвіду у Рибалки, Сидорчука і Буяльського не дає їм можливості грати стабільно. Учора дуже добре зіграв Мігель, не тільки забивши гол, а й виконав великий обсяг захисної роботи, допомагаючи в першому таймі зліва Антунесу і Гусєву. Травма в матчі з французами завадила вийти вчасно на високий рівень Сидорчуку. А Буяльський у другому таймі значно освіжив півзахист. Мені здається, що саме Рибалка не встиг накрити удар Лукаку в першому таймі.

Атака - Ярмоленко, Теодорчик і Гусєв - найпотужніша ланка Динамо вчора! Ярмоленко своїм уже фірмовим ударом з району лівого кута карного майданчика обвів воротаря, чим вдихнув умене віру в успіх за сумою двох матчів, а гол Гусєва майже остаточно переконав мене, що у нас тільки одна дорога - чвертьфінал!!! Теодорчик після забитого гола побіг дякувати Реброву!:)) (оце одна з рис польського характеру - дякувати керівнику в першу чергу :))!), хоча нічого в цьому поганого не бачу! А може він запитував, чи переконав пана тренера у правильності вибору)))! У Гусєва відкрилося друге дихання! Він зіграв значно сильніше, ніж у першому матчі. Кравець вийшов на заміну, теж виконав певний обсяг роботи, але його продуктивність була значно нижчою, ніж у Теодорчика, коли Лукаш виходить на заміну. Заміна Гусєва на Калітвінцева була уже технічною.

Тренерський штаб - _Ребров, Рауль та інш_і - зробив колосальний обсяг роботи менше ніж за рік і вінцем тому стала вчорашня феєрична перемога!

 Як же не помилився Суркіс довіривши Динамо Реброву. Наш ГТ пройшов практично усі необхідні ступені в клубній тренерській ієрархії, заслужено ставши головним. Як гравець Ребров пограв у кількох чемпіонатах, що тільки додає цінності до його тренерського багажу. Найголовніше його завдання - створити команду - він виконує дуже успішно! Саме він веде комунікацію з гравцями і доносить до них ідеї та вимоги сучасного футболу! А найголовніше те, що гравці сприймають ці ідеї правильно і втілюють їх на полі! Саме постійна комунікація з гравцями дозволила коективу гравців Динамо стати командою. І це довели учорашні українсько-польські-португальські голи! А Рауль - це мозок тренерського штабу. Він розробляє і генерує тактичні ідеї. І в останньому інтерв'ю він зауважив, що на кожен матч у штабу є дві-три тактики. Можливо цього достатньо для ЧУ та ЛЄ (поки що!), але не буде достатньо для Ліги Чемпіонів, куди Динамо без сумніву попаде після переможного завершення ЧУ!

Позитивні емоції після вчорашнього матчу не вщухають! Сьогодні жеребкування! Усе одно, хто нам попаде, але я хочу Брюгге і не хочу Дніпро (це буде вкрай несправедливо)! Хоча я чомусь думаю, що Брюгге запікають для головного спонсора УЄФА(((

Вітаю усіх уболівальників Дніпра з виходом у чвертьфінал!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.03.2015, 08:47
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть