Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фіорентина-Динамо

2015-05-08 10:10 Возвращаются все - кроме лучших друзей, Кроме самых любимых и преданных женщин. Возвращаются все - кроме ...

Возвращаются все - кроме лучших друзей, Кроме самых любимых и преданных женщин. Возвращаются все - кроме тех, кто нужней, - Я не верю судьбе, а себе - еще меньше.

   Пройшло вже багато днів, а гіркота поразки від Фіорентини не зникає. Не вірю, не може такого бути. Динамо, що впевнено обіграло і Евертон, і Генгам, причому незважаючи на поразку дуже добре грало на Гудісон Парк.
Динамо показало чудову гру із Шахтарем на третій день після матчі у Флоренції, із Шахтарем, гравці якого відпочивали тиждень. Динамо програло Фіорентині, яка зазнала підряд три поразки в серії А і одну в кубку Італії. І якщо поразку від Ювентуса в кубку (0-3) і від Наполі (3-0) можна списати та вищий клас суперника, а поразку від Верони (0-1) на те, що Монтела виставив другий склад, то поразку від Кальярі (одного з аутсайдерів) дома 1-3 логіці не піддається. На поле Артеміо Франкі вийшло більшість з тих гравців, що в четвер «возили» Динамо. Причому в Кальярі було ще як мінімум три 100% моменти.

Після цього бачимо поразку «фіалок» від Ювентуса 3-2. І хай рахунок не вводить вас в оману. Юве був на порядок сильніший.

Вчора поразка від Севільї 3-0. І шансів перемогти іспанців дома і вийти у фінал в італійської команди дуже мало.

Дозволю собі припустити, що літом поточного року один з гравців Динамо перейде в Фіорентину. Наймовірніше ним стане Мігель Велозу. А сума трансферу (звісно неофіційна версія) більшість вболівальників приємно здивує.

Можливо я помиляюсь, але дозволю собі таке припущення, яке нелогічне, неправильне і не може такого бути, але іншої відповіді на поразку від Фіорентини Динамо я не знаходжу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.05.2015, 10:10
08.05.2015, 10:10
205927 1 igorgold
Andy_IF
Автор:
(Andy_IF)
Статус:
Наставник (4957 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть