Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Важливість єврокубкового фіналу для України

2015-05-15 20:04 Коли вже трішки емоції вляглися, можна хоч трішки осмислити, що сталося вчора ввечері на Олімпійському. Багато ...

Коли вже трішки емоції вляглися, можна хоч трішки осмислити, що сталося вчора ввечері на Олімпійському.

Багато з Вас пам’ятає переможця позаминулого розіграшу ЛЕ? Я, наприклад, згадав не відразу. А фіналіста без допомоги інтернету пригадати не зміг.

Переможця трирічної давнини в ЛЕ- я взагалі не пам’ятаю.

Тут не проблеми з амнезією. Запам’ятовується тільки те, що дарує емоції.

Я без проблем можу пригадати всі фінали ЛЧ починаючи з 1996 року((Ювентус- Аякс 1-1 пен., 4-2) , так само, дуже добре пам’ятаю фінальні турніри збірних з того самого 1996 року( Євро в Англії)

Не потрібно переоцінювати значення ЛЄ. Це другорядний турнір, який, на жаль не цікавий європейським грандам.

Далеко за прикладами ходити не потрібно: Ліверпуль злив матчі Бешикташу (який потім був дуже легко пройдений Брюгге), заради боротьби за топ-четвірку в Англії та можливість грати в ЛЧ.

Такий приклад далеко не поодинокий кожен рік.

Хоча, заради справедливості потрібно сказати, що Дніпро в цьогорічній ЛЕ грав з усіма мотивованими суперниками, починаючи з кваліфікації.

Головні клубні баталії відбуваються в ЛЧ. Рівень організації гри, рівень швидкостей, рівень футболу, фінансовий чинник, інтерес глядачів, інтерес ЗМІ – набагато вищий ніж в ЛЕ. Фінал ЛЕ максимум можна порівняти з ¼ фіналу ЛЧ

Для мене ЛЕ починається зі старту Динамо в цьому турнірі, і закінчується припиненням боротьби улюбленим клубом в цьому турнірі.

Сьогодні, фінал еврокубку для України- величезне досягнення, свято для людей. Можливість, пишатися своєю Батьківщиною.

Всі втомилися від постійних « перемог»: спочатку історія з Кримом, потім «перемоги» на сході України. Спочатку в Іловайську, потім в Дебальцево, «дешевий» долар, ціни. Люди вже морально втомилися

А тут українська команда, з українським тренером, з 8-ма українцями в складі, команда на території країни, яку вона представляє йде справжня війна – досягла фіналу в эврокубках.

В сучасних реаліях, це має величезне значення для іміджу нашої країни, яка відважно бореться за своє самовизначення.

Мирон Богданович сказав, дуже правильні речі, що ця перемога присвячується всім громадянам Україна, насамперед тим, хто зараз в АТО.

Якщо українські футболісти можуть досягати найвищих в футболі – значить і громадяни зможуть побудувати чесну, справедливу країну. Значить наші Воїни зможуть захистити свою країну незважаючи не ім’я супротивника

Я можу нарватися на зливу критики, але якби в сьогоднішніх реаліях до фіналу ЛЧ чи ЛЕ потрапив Шахтар, я теж був би дуже радий. Тому, що команда насамперед представляє свою Країну, а вже потім все інше.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.05.2015, 20:04
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть