Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нацгвардію на стадіони. Выбор редакции

2015-06-05 00:45 Коротко ложка дьогтю. Останнім часом вже не перший раз вболівальники на Олімпійському вибігають із секторів. Це ... Нацгвардію на стадіони.

Коротко ложка дьогтю.

Останнім часом вже не перший раз вболівальники на Олімпійському вибігають із секторів. Це було особливо обурливо після того, як СаШо вдруге відбив м'яч. Можливо це діють провокатори, можливо й ні. Наступного року матчі будуть в ЛЧ. Якщо такі дії повторяться на там, або знайдеться людина яка прийде із ножем і підріже когось зі стюардів, або із гравців команди суперника, то нам ще довго не бачити ні єврокубків, ні поля стадіону вживу.

Та й краще кілька десятків напівадекватних екс-беркутівців, ніж стадо із сотень неадекватних вболівальників. Зрештою, після матчу нацгвардійця який перегнув палку можна знайти, а як знайти провокатора?

Та й не забувайте, що сьогодні у Харкові, Одесі, та Дніпропетровську знаходять терористів та арсенали зброї. Якщо на матч можна пронести фаєр чи димову шашку, що заважатиме пронести небезпечніші речі? В таких умовах із силовиками на матчах буде спокійніше. Можливо, нехай це буде не на завжди, лише на час поки Україну лихоманить, але далі таке продовжуватись не може.

Тому, Нацгвардію на стадіони. (Можна написати і Авакову на фейсбук).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.06.2015, 00:45
Volunyaka
Автор:
(Volunyaka)
Статус:
Опытный писатель (460 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть