Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гоміка німці не потерплять в себе

2015-06-26 18:26 Німецький клуб позбудеться "прихильника" чоловічих сідниць. Через дикий інцидент на Кубку Америки чилієць Гонсало Хара залишиться ...

Німецький клуб позбудеться "прихильника" чоловічих сідниць. Через дикий інцидент на Кубку Америки чилієць Гонсало Хара залишиться без роботи у "Майнці". Німецький футбольний клуб "Майнц" має намір продати захисника збірної Чилі, який обмацав сідниці уругвайського форварда Едінсона Кавані під час чвертьфіналу Кубка Америки, повідомляє сайт Еспресо з посиланням на Bild.

Спортивний директор "Майнцу" Крістіан Хайдель зазначив, що клуб не збирається терпіти таку поведінку гравця. «Більше самого тичка мене розлютило те, що сталося потім. Я ненавиджу симуляцію », - заявив Хайдель.

Під час чвертьфінального матчу Кубка Америки між Чилі і Уругваєм Хара був викритий у провокації: підійшовши до Кавані ззаду, він тицьнув суперника пальцем в сідниці. Уругваєць відмахнувся від Хари, і чилієць демонстративно впав. Бразильський арбітр Сандро Річчі, що не помітив, з чого почався інцидент, показав Кавані другу жовту картку і вилучив форварда з поля. Гра в підсумку завершилася перемогою Чилі з рахунком 1:0.

За свій вчинок Хара був дискваліфікований до кінця турніру. Головний арбітр зустрічі також відсторонений від матчів до кінця змагань.

http://espreso.tv/news/2015/06/26/nimeckyy_klub_pozbudetsya_quotprykhylnykaquot_cholovichykh_sidnyc

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.06.2015, 18:26
26.06.2015, 18:26
210030 0
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37980 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Евро-2024 Хорватия Италия - : - 24 июня 22:00
Албания Испания - : - 24 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть