Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ярмоленко і його перехід

2015-07-17 23:33 За останню неділю було названо багато клубів, в які Андрій може перейти, але я розгляну самі ...

За останню неділю було названо багато клубів, в які Андрій може перейти, але я розгляну самі кращі варіанти.

ПСЖ: Клуб стає чемпіоном Франції втретє поспіль. Будуть грати в Лізі Чемпіонів. Склад доволі сильний. Тренер: Лоран Блан. По фінансовому плану питань немає. В чемпіонаті ПСЖ за силой рівних немає.

Але якщо розгладати з позиції сили порівняно з іншими європейськими грандами, то ПСЖ - клуб другої касти грандів. В цій Лізі Чемпіонів ПСЖ доволі беззубо зіграло з Барселоною, що доводить моє попереднє твердження. Французька Ліга 1 схожа на нашу Премьєр лігу там є топ-6 клубів: ПСЖ, Ліон, Монако, Марсель, Бордо і Сент-Етьєн з недавніх пір; а інші 14 клубів явно слабіше. Також в ПСЖ Ярмоленко зіткнеться з шаленою конкуренцією.

Ліверпуль: Клуб зайняв в минулому сезоні 6 місце в АПЛ. Не будуть грати в Лізі Чемпіонів. Склад трохи ослабнув. Пішов лідер команди Рахім Стерлінг. На його заміну Ліверпуль планує купити Ярмоленка. В АПЛ я не думаю, що в новому сезоні Ліверпуль зможе зачепитись хочаб за 4 сходинку. Тому якщо Андрій хоче туди перейти, то він має бути готовим, що не буде грати в ЛЧ один, а то й два сезони. Зрозуміло, що АПЛ набагато сильніша чим Ліга 1, але якщо вірити новинам, то Андрія ще хоче підписати один сильний клуб - Челсі; за Сток Сіті я і говорити не хочу.

Челсі: Клуб в минулому сезоні став чемпіоном АПЛ. Будуть грати в ЛЧ. Склад сильніше чим в Ліверпуля чи ПСЖ. Тренер: Жозе Моуріньо. В Челсі Андрій зіткнеться з небаченою конкуренцією. Тому Андрію треба подумати чи зможе він її витримати. Також президент Челсі Абрамович, як всі ми знаємо він із Росії, тому він може зробити западло. І ще одне в Челсі уже пробував заграти Шевченко, результат відомий всім.

Динамо: В минулому році стали чемпіонами. Будемо грати в ЛЧ. Місце в старті забезпечене. Також Динамо давно не досягало успіхів в ЛЧ і команда голодна до успіху.

PS: Я зрозумію якщо він піде з Динамо, бо він своєю відданістю це заслужив. Також не розумію деяких людей, які пишуть: " я буду ржать если он перейдет в Сток или в какой-то середняк " і подібне, тому що він казав, що в аби-який клуб не перейде. Тому правильного йому вибору і удачі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.07.2015, 23:33
IgorSol
Автор:
(IgorSol)
Статус:
Наставник (1091 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть