Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи можна примусити брехунів визнати власну брехню?

2015-07-20 00:42 Написати цей текст мене змусила отака брехня про два епізоди сьогоднішнього матчу на сайті Садового: "Арбітр ...

Написати цей текст мене змусила отака брехня про два епізоди сьогоднішнього матчу на сайті Садового: "Арбітр допоміг "Динамо" перемогти "Сталь" Матч видався для киян нервовим і дуже непростим - саме вони перші пропустили вже на 4 хвилині. Після подачі з кутового Іщенко виграв повітря, продовжив політ м'яча, який рикошетом від ноги Велозу влетів до сітки.

Португалець міг стати абсолютним антигероєм матчу, та арбітр вирішив не призначати пенальті за очевидну гру рукою. Натомість у другому таймі за аналогічний епізод кияни отримали шанс на 11-метровий, а "Сталь" ще й залишилася в меншості. Вирок виконав Олег Гусєв. До цього моменту киянам вже вдалося відігратися - ще до перерви Буяльский був першим на підбиранні і зрівняв рахунок. В другому таймі арбітр вирівняв склади, вилучивши Даніло Сілву за гру прямою ногою, однак господарі цим шансом не скористалися."

http://football24.ua/home/showSingleNews.do?arbitr_dopomig_dinamo_peremogti_stal&objectId=272423

Я зацитував весь текст. Щоб було наочніше видно брехню. Як стосовно ніби-то гри рукою від Велозу, так і про "аналогічний епізод кияни отримали шанс на 11-метровий". З таким апломбом безімений брехун на сайті "Самопомочі" (парламентської партії, яка позиціонує себе "найчеснішою") розливає фекалії лжі, аж ну... Пофіг йому, що невипадково судді не ставлять пеналі від рикошету невдалого прийому (як то в цьому матчі від Велозу, так і в матчі з кротами минулого сезону у Рибалки, як би там циган не воняв) - бо це є малопередбачуваним рикошетом. А от гра витянутою рукою в м'яч з відскоку від газону - це вже очевидний стовідсотковий фол! Хоча би тому, що футбол - не баскетбол.

http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/07/1f681bc7c1cf4e9a51996e4cd3889756.gif

http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/07/56ef878e6f881f61c4361be06bb72238.gif

Терпіти таку брехню - не можна. Потрібно вимагати публічного спростування! І таку вимогу має ставити керівництво нашого клубу!

Але... Знаючи безхребетність керівництва нашого клубу в таких питаннях - сумнівно, щоб такі вимоги були поставлені...

А як інакше можна примусити брехунів визнати власні наклепи? Може, хто запропонує щось толкове?

PS: Про те, що Іщенко за пропозицію арбітру піти на відому всім матюгальникам адресу заслужено отримав пряму червону - мабуть не слід пояснювати більше, ніж одним реченням? Хоча: і в цьому випадку автори сайту постаралися збрехати, слід і таке зазначити...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.07.2015, 00:42
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37748 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть