Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Третій... і не зайвий! Выбор редакции

2015-09-09 17:24 З урахуванням вчорашнього матчу, уникнути плей-оф ми можемо тільки в один спосіб - стати третьою кращою ... Третій... і не зайвий!

З урахуванням вчорашнього матчу, уникнути плей-оф ми можемо тільки в один спосіб - стати третьою кращою збірною...Сьогодні почитав декілька статей на різних сайтах на цю тему і був подивований м'яко кажучи не дуже глибоким аналізом і тому вирішив особисто проаналізувати ситуацію,хоча теж не претендую на істину і залишаю за собою право на помилку, оскільки варіантів може виникнути дуже багато.

Відкинувши малоімовірні пропоную зупинитись на основних. Для початку глянемо на таблицю третіх збірних, в якій враховано результати без шостих команд груп.

Як бачимо Україна очолює рейтинг і зробивши прості розрахунки випливає, що для того що б практично на 100% гарантувати таку позицію збірній України треба спочатку вигравати у Македонії, що б часом балканці не потіснили Люксембург з передостаннього місця і не підпортили нам очкового доробка та перемагати Іспанців...В такому випадку набравши 16 очок ми практично недосяжні для жодної збірної, хоча один варіант(вкрай малоімовірний) , що ми навіть при такому розкладі не потрапим напряму на Євро існує, але про нього згодом. А тепер перейдемо до найцікавішого, чи потрапить Україна на чемпіонат маючи в активі 13 або 14 очків(відповідно програє чи зіграє в нічию з іспанцями) . Отже по групах...

  • Група А. Претендентів на третє місце двоє - Турція і Нідерланди. Голландці нам не страшні при будь яких розкладах, їхній максимальний очковий доробок 10 очків. Турки якщо на останньому місці залишається Казахстан, максимум наберуть 12 очок, а от якщо Казахи переженуть Латвію(переможуть їх в очній зустрічі) і Турція виграє дві гри у лідерів групи Ісландії і Чехії та ще й солідними рахунками , то країна півмісяця може розжитись 16-ма очками, це і є той випадок коли ми можемо пролетіти навіть після виграшу в Іспанії. Погодьтесь це малоймовірно. Тому тримаєм кулаки за Латвійців і можемо робити висновок, що група А для нас не представляє небезпеки.

  • Група В. Досить заплутана група, Бельгія і Уельс з урахуванням матчів з Андорою виходять на пряму, та серед потенційних "трійочників" які зіграють між собою та лідерами групи, для нас конкурентів немає. Кіпр максимум може розжитись 9-ма заліковими очками, Боснія 11-ма, і хоча Ізраїль гіпотетично 13-ма , але виїзд у Бельгію і мінусова різниця мячів - 2 виключає їх з числа претендетів.

  • Група D. Небезпечна для нас група. Потенційно треті команди( Німеччину відкидаю, не вірю в два програші бундестіма) , а це Ірландія, Польща та Шотландія можуть потенційно набрати 13 або 14 очок, а якщо більше то така команда буде другою у групі. Найкращий для нас варіант це дві перемоги Польщі і Ірландія на третьому місці з максимумом 12 очків і мінімумом 9 в таблиці третіх команд. Тож вболіваємо за наших сусідів.

  • Група E. В цій групі все майже ясно. Словенія 99% третя. Матч з Сан- Маріно який словенці мають виграти очків в таблицю не принесе, то ж навіть виграш у Литви буде означати 12 балів і Україну вони неназдоженуть.

  • Група F. В цій групі у нас найнебезпечніший суперник у вигляді збірної Угорщини, маючи уже 12 залікових пунктів угорці збільшать його до 15 в разі перемоги над Фарерами і відповідно... То ж спочатку будем надіятись на острівян, а в разі їх програшу різко переключимось на Греків. Якщо Греція зуміє обійти Фарери, а для цього їм треба набрати мінімум 4 очки в двох матчах то Угорщина втратить що найменше 4 очка в таблиці третіх команд оскільки Фарери опустяться на останнє місце.

  • Група G. В цій групі імовірно треті будуть Шведи, як не парадоксально але нам третє місце Росії не дуже вигідне з їхніми 16-ма можливими очками, ну хіба четверте! То ж Швеція із потенційними 12-ма очками нам не конкурент.

  • Група Н. Небезпечна група з імовірністю набору 15 очків Хорватією чи 16 -ти Норвегією, в яких зараз відповідно 12 і 13 залікових балів. У обидвох ще залишилась "безочкова" Мальта, у Норвежців виїзд у Італію, а у Хорватів прийом Болгарів. Тож вболіваєм за Болгарію і Італію. Найбільш вірогідний варіант як на мене Хорватія друга, норвежці поступаються Італійцям і залишаються з 13-ма очками, що з врахуванням різниці м'ячів -1 у скандинавів, то ми будемо вище.

  • Група І. Знов ситуація складна. Албанія і Данія можуть нас обігнати. Хороший варіант це виграш Португалії у Данії в якої залишиться 12 очків і друге місце Албанців.

Ось такі розклади. Те що з 13-ма або 14-ма пройдемо далі шансів приблизно відсотків 5%. То ж або обігруєм Іспанію або готуємся до...Ну ви самі знаєте чого. Хоча чудеса бувають....

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.09.2015, 17:24
klyopa
Автор:
(klyopa)
Статус:
Наставник (1404 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть