Кому потрібний такий футбол?

Темы:
Говерла, Динамо

Я намагаюся не пропускати матчі улюбленоі команди(чи на стадіоні, чи біля телевізора) . Не важливо, це проти Оболоні з Олександрію, чи Челсі з Шахтарем.

Напевно, що за останній час, це буде перший раз, коли я свідомо не буду дивитися матч улюбленоі команди. Не розумію :чого можна очікувати від матчу, де проти Динамо будуть грати орендовані в Динамо гравці, яким щей Динамо платити зарплату!

Напевно, що боротьби на кожному клаптику поля та великої інтриги ;-)

Чим ми тоді відрізняється від Шахтаря з його Металургом Маріуполь?Звичайно, що ім не можна,а ми підтртмаємо український футбол в надії,що хтось зможе реалізувати свій другий шанс

Насправді, ніколи без сильного і чесного чемпіонату ми ніколи не матимемо сильних команд в Європі

Автор: (tyschenko)

Статус: Наставник (1047 комментариев)

Подписчиков: 24

12 комментариев
Лучший комментарий
  • виталий шемуда(wdsh56) - Эксперт
    26.09.2015 08:44
    Мабуть погано спали - багато не закIнчених речень. Щодо самоI теми. Мабуть ми б усI хотIли мати сильний конкурентноспроможний чемпIонат(щоб Коваль не казав, що чемпIонат ДанII сильнIший), але в нинIшнIх умовах, коли тIльки два клуби справно платять зарплату - про що можна говорити. А от що буде на полI - сьогоднI I подивимось. Динамо, звичайно, не дозволило б своIм сьогоднI грати. Але кому тодI? Грозному з Шуфричем? Рахуйте кIлькIсть порушень I все буде зрозумIло.
    • 3
Комментировать