Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Звернення

2015-10-17 15:35 Останнім часом,стало дуже "модним" стало написання всіляких звернень та відозв.Вирішив не відставати)) до гравців ВК Динамо ...

Останнім часом,стало дуже "модним" стало написання всіляких звернень та відозв.Вирішив не відставати))

до гравців ВК Динамо

Шановні наші "кумири",а Вам не стидно за вчорашнє? У той час,як 90% населення Украіни може тільки мріяти про те,що є у Вас. Квартири,автомобілі,неймовірні заробітні плати (які вчасно виплачують) і ,на сам кінець, УЛЮБЛЕНА РОБОТА.

В останньому я почав сумніватись, вчора Ви явно не улюбленою роботою займалися ,а відбували повинність,як кріпаки якісь..... Подивіться на футболку,яку Ви одягаєте.Над ромбом з буквою Д є дві зірочки.Вони символізують 20 чемпіонств у славетній історіі Динамо. Так зрозумійте одну просту річ - Ваш вклад у це МІЗЕРНИЙ! Так,у історіі клубу були злети і падіння,перемоги та болючі поразки.Але не було одного - БАЙДУЖОСТІ до виконання своіх обов"язків. Крім спортивних аспектів є й інші,моральні,якщо хочете. Для Вас не повинно бути секретом,що Динамо сприймають,як один з символів Украіни. А вчора Ви порадували украіноненависників палкіних.ахметових..... Так от шановні Ви наші - збирайтесь разом,поговоріть по чоловічому,і ,засукавши рукави,до роботи.Забудьте про зарубіжні клуби.Вам до них ще ой ,як далеко.Зніміть з голови тріумфальні вінці. Ви гравці ДИНАМО і поважайте клуб,себе та нас, Ваших уболівальників.

до тренерів

Шановні тренери ВКДК,я розумію на якому "електричному" стільчику Ви сидете.Ворогу не побажаєш.Але ,водночас, це дуже престижний стілець.Всі ми дякуємо Вам за минулий сезон,за повернення "золота" до дому.Але це було минулого сезону! Ви прекрасно бачите,що команда,яка практикує одну і туж саму манеру ведення гри,рано чи пізно буде "розкушена".Ну не може справді класна команда залежати від відсутності 1-2 футболістів. Звичайно,давати "диванні поради" легко)),але прислухайтеся до думки Ваших уболівальників,інколи на сайті проскакують дуже цікаві ідеі та пропозиціі. Не бійтесь експериментів, ЧУ дає таку можливість! Так що,як казав класик - "працювати,працювати та ще раз працювати".

до ВБОЛІВАЛЬНИКІВ****

Ми всі є вболівальниками ВКДК. Хтось з більшим стажем,хтось з меншим.Усім нам хочеться,щоб Динамо тільки перемагало. Але ж так не буває! Програють усі - і Реал, і Баварія, і Барса, і Челсі з Манчестерами)). Ідеальних команд просто не буває! Звичайно,те що трапилось вчора,не повинно більше повторитись,але ж і життя на цьому не закінчується. Викинули негативні емоціі та рухаємось далі. У нас розумний та честолюбивий тренерський склад,у нас прекрасний Президент клубу. Усі вони професіонали і фанати своєі справи. Організаційні висновки,маю таку надію, будуть зроблені і вчорашнє позорисько буде наукою. Давайте перестанемо вже тут сваритися і знаходити винних,на радість "ватників" і палкіних з ахмедовими.Адже коли ми єдині - ми НЕПЕРЕМОЖНІ!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.10.2015, 15:35
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть