Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Cловенія

2015-10-18 16:00 Мрія про Євро стає все ближчою для України. Словенія, напевно, що найслабший суперник на даному етапі. ...

Мрія про Євро стає все ближчою для України. Словенія, напевно, що найслабший суперник на даному етапі. Якщо ми не пройдемо Словенію – потрібно закривати ФФУ, закривати чемпіонат і всі клуби, і більше ніколи не займатися футболом. По всіх можливих показниках українці переважають своїх суперників.

Єдиною можливою проблемою є можлива недооцінка суперника, але ми повинні вчитися хоч на своїх помилках, якщо вже не вчимося на чужих

Дуже добре, що перший матч ми граємо вдома.

Словенія дуже закрита команда. Вона дуже не любить розкриватися, не любить грати першим номером, насамперед намагається не давати грати супернику, навіть тоді, коли програє. Вся атака будується на стандартах, та на контр атаках. Позитивний баланс в Києві майже забезпечить загальну перемогу в протистоянні. Таких гравців, як були колись Альоша Ачімович, чи Златко Заховіч, зараз вже не має.

Більшість гравців представляє європейські середняки. Зірочками команди є голкіпер Інтера Самір Ханданович, колишня зірка Палермо, а зараз Фіорентини Ілічіч( який нещодавно разом з Калінічем роздягав Інтер в Серії А)

Мені збірна Словенії дуже нагадує збірну Словаччини. Тільки в словенців якісь гарвців гірша, а так модель гри дуже схожа.

Особисто мені, більше когось хотілося з скандинавів. З ними, ми завжди дуже гарно граємо. Їхній слабкі сторони дуже підходять нашим сильним сторонам. Під час відбору до ЧС 2006 взяли 4 очки в Данії, в товариських матчах перемагали Норвегію та Швецію. На Євро 2012 переграли тих же шведів. Можна ще пригадати Ісландію.

Найбільш відомі гравці:Вратари: Ханданович («Інтер»), Облак («Атлетіко»); Захисники: Боштян Цесар («Кьево»), Анджелкович («Палермо»), Милец («Стандард»), Марох («Кельн»), Йокич («Вильярреал»); Півзахисники: Куртіч («Аталанта»), Бірса («Кьево»), Илічіч («Фіорентина»), Кампль («Байер»), Крхин («Гранада»); Нападники: Матавж («Аугсбург»), Беріч («Сент-Етьен»)

Матчі в групі "Е": 1-й тур Естония – Словенія 1:0 2-й тур Словенія – Швейцарія 1:0 3-й тур Литва – Словенія 0:2 4-й тур Англія – Словенія 3:1 5-й тур Словения – Сан-Марино 6:0 6-й тур Словенія – Англія 2:3 7-й тур Швейцарія – Словенія 3:2 8-й тур Словеіия – Эстонія 1:0 9-й тур Словенія – Литва 1:1 10-й тур Сан-Марино – Словенія 0:2

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.10.2015, 16:00
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть