Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Товариство фанатів "Динамо" - "РОДИЧI" зробило офіційну заяву про інцідент на Олімпійскому.

2015-10-23 15:44 Товариство фанатів "Динамо" - "РОДИЧI" на своїй сторінці ВК опублікувало заяву відносно інціденту на НСК "Олімпійский"під ...

Товариство фанатів "Динамо" - "РОДИЧI" на своїй сторінці ВК опублікувало заяву відносно інціденту на НСК "Олімпійский"під час матчу "Динамо" - "Челси".

"Після матчу "ДИНАМО" - "Челсі" на адресу спільноти вболівальників "РОДИЧІ" почали лунати звинувачення в інциденті з чорношкірими вболівальниками.

З метою уникнення чуток та безпідставних претензій ми заявляємо, що не маємо відношення до вищезазнченої події. По-перше, бійка між вболівальниками відбувалася у сусідньому секторі, а не в 21-му, в якому знахдяться "РОДИЧІ". Вхід та поведінку осіб на сусідніх секторах ми не маємо ні фізичних, ні юридичних можливостей контролювати. По-друге, необгрунтованими є звинувачення власне в расизмі. Усі, хто були на стадіоні бачили, що в сусідніх з нашим і на нашому секторі сталося одразу декілька бійок, в переважній більшості через непристойну поведінку осіб "напідпитку", які відповідали образами чи "рукоприкладством" на зауваження інших людей щодо алкоголю, який заборонено вживати на стадіоні. По-третє, навіть на відео, що є в мережі Інтернет, видно, як у згаданій штовханині приймають участь ледь не кілька десятків осіб, і з них лише 2 чи 3 чорношкірих. Проте в цьому п"яному хаосі, який, на жаль, стається кожного разу на єврокубкових матчах, поспішили звинуватити расизм вболівальників "ДИНАМО". Прикро, що недоброзичливці нашого рідного Клубу свідомо перекручують факти та чіпляються за кожну соломинку, аби створити проблеми та негативну репутацію всередині країни та в очах міжнародної спільноти. Роздмухування теми расизму відбувається через "відпрацьовування" деякими громадськими організаціями своїх грантів. Не будучи в змозі або не маючи бажання боротися з расизмом в реальному житті, вони намагаються його знайти на стадіонах У бійці, в якій присутні люди з іншим кольором шкіри, одразу таврують "расистами" усіх підряд, незалежно від справжніх причин самої бійки. Ми закликаємо уникати спекуляцій на урожайній ниві ксенофобії та не перетворювати побутові конфлікти між алкогольно сп'янілими вболівальниками на расову ворожнечу. І ще раз констатуємо, що лише адекватна поведінка на секторах стадіону є нашою належною моделлю поведінки.

З повагою, "РОДИЧІ ФАНАТИ ДИНАМО".

Р.S.Надіюсь що і сам клуб "Динамо" вже дав відповідь в подібному ключі в необхідні органи і приклав всі важливі деталі цієї справи з нашої сторони.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.10.2015, 15:44
Vityok9
Автор:
(Vityok9)
Статус:
Опытный писатель (461 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть