Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Буяльского в збірну!!!

2015-10-27 07:41 Я дуже поважаю Михайла Івановича Фоменка. Як чоловіка, як тренера, як людину. Дуже хочу, щоб в ...

Я дуже поважаю Михайла Івановича Фоменка. Як чоловіка, як тренера, як людину. Дуже хочу, щоб в нього все вийшло і наша збірна потрапила на ЧЄ в Францію. Він це заслужив.

Але деяких рішень його тренерського штабу не розумію взагалі. Минулий рік всі гуртом(я теж про це писав) просто вимагали викликати Сергія Рибалку до лав національної команди.

Як показала практика, що Сергій може бути корисним для головної команди країни.

Руслан Малиновський, Максим Малишев та Віктор Коваленко майже зовсім не мають ігрової практики в збірній. Тільки один раз Малиновський вийшов на останні хвилини в матчі з Македонією. Всіх цих хлопців об»єднує одна спільна річ- вони належать Шахтарю.

Ніхто не впадає в істерики, що на тренерський штаб тиснуть і данні гравці викликаються до збірної тільки тому, що вони представляють донецький клуб.

Насправді, Максим Малишев та Віктор Коваленко не основні гравці в Шахтарі. Малишев більше використовуються для ротацію та заміни основних гравців в опорній зоні( травми, дискваліфікації), а Коваленко просто ще дуже молодий і більше набирається досвіду

Руслан Малиновський дуже талановитий гравець, але в той же час, дуже не стабільний. Може провести дуже сильний відрізок, а може просто випасти на певний час. Я суджу тільки по важливих матча, коли дійсно потрібно було давати результат. Наприклад, в матчі проти польського Легії. В цьому матчі Малиновський нічого не показав, тільки намагався використати свій удар.

На противагу цьому, Буяльський став майже основним гравцем в Динамо( чемпіон та володар кубку в минулому сезоні та один з лідерів нового сезону). В важливих матчах, коли йому довіряли, і коли потрібно було видавати результат Віталій показав себе з найкращої сторони. Так, нещодавно було з Порту, так було з Генгамом.

Переконаний в тому, що Буяльский заслужив на свій виклик. Якщо йому надати шанс – своєю працездатність, своїм бажання, своїм відношенням до справи він повністю використає його

Я дуже хочу, щоб збірна не підігравала жодному клубу, що це було відзеркалення дійсно кращих український гравців. Особисто мені, дуже приємно, що захист нашої команди складений з представників трьох найкращих український клубів( Федецький- Хачеріді, Ракицький- Шевчук), і в своїй групі ми пропустили найменше

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.10.2015, 07:41
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть