Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фонати

2015-10-27 21:44 І так, футбольний тиждень приніс багато цікавих, але безглуздих дискусій щодо расзму, вболівальників, ультрас. Чесно скажу, ...

І так, футбольний тиждень приніс багато цікавих, але безглуздих дискусій щодо расзму, вболівальників, ультрас. Чесно скажу, це моя улюблена тема. Інколи важко знайти щось краще, ніж зайти на цей сайт після матчу і почитати думки "експердів", гарно підіймає настрій. Виділю топ-3 нонсенса(по іншому не назвеш).

Цитати не дослівні, по пам'яті.
  1. "Этих ультрас нужно спецназом выкинуть из сектора и посадить" - кожного разу після резонансних матчів, де фігурують в негативному плані ультрас, завжди "свідоме" суспільство почианє кидати каміння ненависті в фанатів. Хто всрався? Невістка. Нікому не важливо в чому суть проблеми і чи взагалі є проблема. Цього разу побив хтось чорношкірих на грі. Та кому вони нахрен здались? Бійка в якій беруть участь чорні - це не расизм, це бійка, де беруть участь чорні. Якщо клуб допустить покарати себе саме за прояви расизму, то це буде ганьба юристам ВКДК, в першу чергу.

  2. "Нужно создать клуб болельщиков, у Динамо сотни тысяч поклонников" - ха-ха, третій день сміюсь з цього "починання". Олімпійській кожну гру показує скільки у Динамо вболівальників, цифра явно не велика. Та і те. що такий клуб був створений багато років тому і просто пеерводив гроші нікому не цікаво.

  3. Треій нонсенс мій улюблений - "Дебилы устроили махач в игре с Оболонью" - ох, якби ж ви так на стадіон шустро ходили, як пишити херню всяку. Люди! Введіть в гуглі слово "слем", почитайте хоч щось, розширте свій світогляд.

Дякую. Очікую нових перлів від "вболівальників" мого улюбленого клубу. Зустрінемось на секторі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.10.2015, 21:44
NyVin
Автор:
(NyVin)
Статус:
Опытный писатель (440 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть