Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Wanted! The Special One

2015-11-03 13:05 Друзі! Всім привіт! Буде захотілось написати блог на підтримку Моуріньо! Чорт забирай! Як же набридло оце ...

Друзі! Всім привіт! Буде захотілось написати блог на підтримку Моуріньо! Чорт забирай! Як же набридло оце копирсання у нижній білизні не тільки сеу Жозе, а і вцілому у тренерів що знаходяться в проблемній ситуації ! І при цьому я розумію принципи роботи преси і мас медіа - тут як у савані - якщо ти поранений то ти жертва.

.. Але навіщо вже аж так цькувати людину? Тим більше що Моуріньо чи не найуспішніший тренер для всіх команд з якими він працював! І тут ще додайте проблеми з Євою Карнейро та Азаром - взагалі жити не хочеться... Так було і з Клоппом і з Анчелотті і з Роджерсом нарешті! Але тих 'зачепило' значно менше аніж Особливого. Просто пішли собі по тихому (відносно) в інший клуб і все... А тут влаштували цілу травлю нехай навіть і епатажної людини яка звикла до скандалів навколо своєї персони. Я особисто хотів би бачити Моуріньо в Інтері чи в Мілані чи навіть в Юве та й кожен з власників клубів вголос чи потай хотів би бачити Моуріньо в своїй команді. І тільки цим пояснюється галас навколо нього бо так він швидше втратить роботу і швидше дістанеться комусь із президентів ! У будь якому разі скільки новин про Жозе - і про Едена і про Єву і про 'злив' тренера командою і про французькі висловлювання що мовляв його методи застарілі- то вже занадто! Я за те щоб Моуріньо лишився в Челсі і закрив рота критикам! Вірю що так і буде! Дякую за Інтер!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.11.2015, 13:05
03.11.2015, 13:05
220393 1 woldemar868
zelmar
Автор:
(zelmar)
Статус:
Наставник (1055 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Лига конференций Олимпиакос Фиорентина - : - 29 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть