Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Прокляття подолане ! Ми їдемо на ЄВРО - до Парижа !

2015-11-18 10:20 Нарешті це сталося !!! Ми їдемо на ЄВРО до Франції !!! Я просто щасливий !!! Уся ...

Нарешті це сталося !!! Ми їдемо на ЄВРО до Франції !!! Я просто щасливий !!! Уся Україна щаслива !!! Вітаю усіх з цією визначною перемогою !!! Нарешті подолане прокляття плей-офф. Дякую тобі Збірно, що подарувала нам свято під назвою "ЄВРО-2016" !!! Якщо чесно, то після фінального свистка у Маріборі, я не стримував сліз.

Звісно це були сльози радості :,)

Саме 21 рік тому, саме з відбору на ЄВРО-1996, наша Збірна розпочала свій шлях на Великі турніри. Тоді ми лише розпочинали заявляти про себе, у першу чергу у Європі. Перший відбір вийшов невдалим. І це не дивно. Ми лише вчилися грати тоді з серйозними командами. А далі результати наші почали покращуватися не тільки у відборах на ЧЄ, але і на ЧС. І потім почалася ця стадія плей-офф. Яка стала чомусь для нас нездоланною. Щоразу ми програвали плей-офф. І щоразу суперники були різними - від Франції до Греції. І щоразу нам чогось не вистачало.

І учора нарешті сталося те, про що ми мріяли - ми подолали цю кляту стадію плей-офф. Уся країна святкує зараз ! Учора багато чого не виходило. Коли пропустили на 10-ій хвилині, я не кинувся в істерику, як багато дописувачів на цьому сайті. Я вірив, що ми обов'язково заб'ємо. І з початку було зрозуміло, що словенці будуть провокувати і підло грати. Але їхня підлість перевершила усі мої сподівання. Кожен свисток у їхній бік, сприймався ними дуже істерично. Вони симулювали у кожному епізоді. Добре, що суддя у першому таймі нікого з наших не вилучив, не піддавшись на симуляції з боку провокаторів. А ось словенці у першому таймі напрацювали на червону. Звісно, що після пропущеного голу наші почали губитися і втрачати м'яч, але витримали і не дали супернику більше забити. У другому таймі вже була трохи інша гра з боку українців. Моментами наші притискали словенців до їхнього штрафного. Але підлість словенців не мала меж. Удари у спину, удари ліктями, прямі ноги, штовхання суперника в обличчя - це і є увесь набір підлої гри з боку словенських провокаторів. Ярік і Хачеріді відбивалися і як леви кидалися під м'яч. І у цьому матчі Євген грав майже спокійно. Селя теж старався чиплятися за м'яч, але словенці нічого не дали йому зробити. А головним жартівником цього вечора став не Коно, а саме Ярмола :) Андрій по-тихому, доки Чакир не бачив, щипав за шиї та ляскав "по-доброму" по обличчях словенців :) І це теж був елемент гри. Вивести з рівноваги суперника. І це йому вдавалося.

Джюнет Чакир майже впорався зі своїми обов'язками, але іноді піддавався на підлу гру словенців. Але загалом впорався з завданням.

Я 12 років їжджу на Збірну, але учора відчув себе найщасливішою людиною у світі. Коли забив Ярмола, то радості та щастю не було меж !

Дякую усім гравцям, тренерам, менеджерам, лікарям, масажистам, адміністраторам, усім вболівальникам, які в усіх матчах підтримували Збірну на стадіонах на протязі всього цього відбору.

І зараз напишу головні слова, як на мене.

Наша країна заслужила на це свято ! І ця перемога дуже важлива саме зараз для усіх українців. Наша Національна Команда знов об'єднала усю країну, якій зараз дуже важко. Бо ця радість і для тих, хто захищає, мерзне в окопах, віддає своє життя та боронить Незалежність України від найпідлішого (словенці теж підлі, але в плані футболу), найпідступнішого та найкривавішого агресора усіх часів. І я вірю, що ця перемога для наших Героїв принесла їм багато радості та додала сил у боротьби з кровожерливими пігмеями та орками.

Такі перемоги піднімають дух усієї нації. І завдяки таким перемогам, як учора - нація і стає єдиною.

Дякую за раз нашій команді, яка подарувала нам свято, і завдяки якій, ми не будемо зайвими на святі під назвою "ЄВРО-2016" !!!

Ми заслужили на цю перемогу !!! Уся Україна зараз гуляє. Свято нарешті прийшло і до нашого дому.

Любіть Україну ! Бо Україна - це найкраща у світі країна !

Слава Україні !

Героям слава !

Слава нації !

Смерть ворогам !

Україна понад усе !

Герої не вмирають !

Вмирають вороги !

З повагою та безпечно щасливий, Володя (патріот найкращої країни у світі, Луганська область, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.11.2015, 10:20
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Брест 0 : 3 Закончился
Чемпионат Италии Салернитана Верона - : - 20 мая 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть