Шановний Ігор Михайлович !

Темы:
Партизан, Евгений Хачериди, Диого Ринкон, Александр Алиев, Артем Милевский, Андрей Шевченко, Джермейн Ленс, Дерлис Гонсалес, Сергей Ребров, Андрей Ярмоленко, Динамо

Шановний Ігор Михайлович, я переконаний, що гра Євгена Хачеріді в цьому сезоні не залишилася поза увагою провідних європейських клубів

Якщо у Вас будуть пропозиції на рахунок трансферу захисника, і Ви будете приймати рішення –пригадайте, будь –ласка, деяких гравців Динамо , які вчасно не залишили команду і що потім з ними сталося

Пригадайте, будь-ласка, Діого Рінкона, який просто брав м’яч і біг напролом до чужих воріт обігруючи та продавлюючи все на своєму шляху, а потім, йому було потрібно були шити окрему форму, тому, що в звичайну він вже не влазив.

Пригадайте, будь-ласка, Горана Гавранчіча, який був гравцем дуже високого рівня, а потім виявився навіть не потрібний посереднім грецьким клубам та майже рідному Партизану.

Пригадайте, будь-ласка, Алієва та Мілевського, які в 2009-2010 роках не було рівних в Україні. Зараз, окрім жалості та зневаги вони не викликають жодних інших відчуттів. Алієв в 30 років грає на першість області, а Мілевський нікому не потрібний навіть на такому рівні.

Всі ці гравці, мають одну спільну важливу рису – вони вчасно не ступили на нову сходинку росту, не отримали нового виклику в кар’єрі.

Пригадайте також, будь-ласка, Андрія Шевченка, який вчасно залишив Динамо. Скільки радості, гордості він приніс Вам, Динамо і всій Україні.

Фінансова цей трансфер виглядав теж дуже солідно.

Влітку Динамо залишив Джермейн Ленс. Здавалося, що це кінець всім перспективам в новому сезоні. Але, зараз Динамо ділить 1 місце в Шахтарем в чемпіонаті і має дуже гарні шанси вперше за багато років потрапити до весни ЛЧ.

Буквально декілька днів тому гравець, який прийшло на заміну Джермейну забив дуже важливий м’яч в останньому турі ЛЧ. Звичайно, що Дерліс поки не може рівноцінно замінити Ленса, це позначилося на грі команди, але перспектив в парагвайця в сильного гравця більше. Динамо –це не Хачеріді, Ребров, Ярмоленко, а насамперед, команда, яка завжди повинна рухатися вперед. Всі прізвища припадуть пилом, а команда залишиться назавжди.

Ви, як бізнесмен повинні розуміти, що товар потрібно продавати на піку його ціни, інакше – завтра все може змінитися. Хачеріді -28

З повагою

Тищенко Сергій

P.S. Від себе добавлю, що інтереси Хачеріді представляє, нам мою думку, найкращий агент України Андрій Головаш. Він довго працював з Андрієм Вороніним. Зараз представляє інтереси Дениса Олійника, Беки Вечебірадзе, Олександра Яковенко.

Автор: (tyschenko)

Статус: Наставник (1047 комментариев)

Подписчиков: 24

40 комментариев
Лучший комментарий
  • A G(Toha111) - Эксперт
    28.11.2015 21:03
    Ще один купи-продай. А може це сам Головаш під ніком С.Тищенка?
    Пане сергію, а чом би Вам не купити у Суркіса весь клуб і радувати нас феєричною грою, максимальними результатами, вдалими покупками і продажами.
    Я буду радий купівлі забивного нападаючого, класного розпасовщика під нападаючого. І зовсім мене не радує перспектива продажу провідних гравців, особливо домашніх. Чомусь провідні клуби Європи не розпродують своїх лідерів, а лише тих хто явно не підсилює команду.
    Ну а Вші приклади, особливо з Мілевським і Алієвим недоречні. Тим більше, що Алієва продавали у Локомотив.
    • 20
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии