Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дніпровський вітер змін

2015-12-24 11:53 Хочу підтримати Коломойсього- команді потрібна явне перезавантаження. Виходить так, що грати за Дніпро ніхто не бажає, ...

Хочу підтримати Коломойсього- команді потрібна явне перезавантаження.

Виходить так, що грати за Дніпро ніхто не бажає, хочуть грати тільки за великі гроші. З таким відношення – нікуди далеко не заїдеш і багато, що не здобудеш.

В кінці грудня завершуються контракти в Федорчука, Даніло, Андресона Піко, Чигринського, в кінці сезону в Ротаня, Федецького, Селезньова, Бруно Гами, Едмара.

В сучасних українських реаліях та в команді, яка не має особливих завдань не може гравець отримувати умовно 50 тисяч доларів. Це явно шлях в нікуди.

Наскільки я розумію ситуацію- Дніпро хоче перезавантажити платіжну відомість, запропонувавши набагато менші контракти, які будуть виплачуватися вчасно. В наших реаліях 10-20 тисяч доларів не є вже такою малою сумою.

Я думаю, що це доволі правильний крок.

Виходить так, що Андрій Блізніченко, який по –суті ще ніколи не грав стабільно вже забезпечив своє життя, отримуючи в районі 20 тисяч доларів щомісячно.

Так в здоровому «організмі» не може бути. Маркевич говорив, що багато разів пропонував Блізніченку їхати в оренду, наприклад, Луцьк, але в самого гравця все влаштовує і в Дніпропетровську.

Хочу подивитися, скільки команд влітку запропонують контракт Блізніченку, коли в нього завершиться контракт з Дніпром.

З усіх гравців, в яких завершується контракт, тільки в Євгена Селезньова є можливість зміни клубу. На скільки я знаю, його хоче повернути Шахтар. В команди Луческу є проблеми з форвардом. Гладкий відверто розчаровує, Едуардо вже постарів, будуть ще взимку пробувати Бутківського. В будь-якому випадку Селезньов цікавий гравець для Шахтаря.

Сам Дніпро буде максимально українським. Легіонерів залишаться не так багато. Насамперед, ті, хто грає в основі – Лео Матос, Томачек, Папа, Матеус, можливо Руїс.

За моєю інформацією вже сьогодні Дніпро активно цікавиться Андрієм Пілявським з Зорі на заміну Дугласу, є інформація, що також в сферу інтересів команди Маркевича входить Артем Гордієнко. В Артема Громава влітку завершується контракт з Ворсклою, Дніпро перший в черзі. Є інформація, що Сергій М'якушко цікавий Маркевичу. На скільки клуби домовляться – сказати важко, але в 22 роки сидіти в Динамо на лаві особливо не варто.

В будь-якому разі, всіх кому не байдужий Дніпро чекає вітер змін.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.12.2015, 11:53
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть