Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вотранс- Аперкот

2015-12-29 17:51 Скажете, а що таке Вотранс - Аперкот і до чого воно на даному ресурсі? Вотранс і ...

Скажете, а що таке Вотранс - Аперкот і до чого воно на даному ресурсі? Вотранс і Аперкот - це дві волинські футзальні команди, які беруть участь у новорічному турнірі,за матчем яких я вчора спостерігав. Чим цікавий був цей поєдинок? Справа в тому, що за Вотранс на цьому турнірі виступають відомі вболівальникам футболісти,- Шарпар (Волинь), Федецький (Дніпро), Кабанов (виступав за Кривбас, Карпати, викликався до збірної) та Михалик.

Цікаво було подивидись на професіоналів у великому футболі в грі з аматорами. Правду кажучи, поєдинок і справді видався цікавим. Перше, що впало в очі,- це те, що на великому полі футболісти здаються більшими))) Перед матчем Федецький та Михалик роздали автографи дітворі. Жодної зірковості. Це приємно.

Матч. Почався без розвідки в високому, дещо навіть агресивному темпі. Михалик, Шарпар і Федецький в старті. Склалось враження, що доволі сильні гравці Аперкоту знітились від прізвищ суперників і гра вних спочатку не заладилась. Вотрансівці атакували, пресингували рубали)), а аперкотівці боялись ногу вставити. Доволі швидко і легко Шарпар відкрив рахунок. Потім друга четвірка Вотрансу довела рахунок до розгромного 3-0 (прізвищ називати не буду, вони нічого не скажуть все-одно). Здавалось, що рахунок може вирости втричі, але під кінець першого тайму гравці аперкоту прийшли до тями і почали проводити класні атаки, чіплятись за кожен м"яч і заставляти Михалика і Ко фолити. Таких фолів виявилось аж 7, що призвело до пробиття вільних ударів та рахунку 3-1. Перший тайм закінчився. Найбільше сподобався Михалик. Чіпкий, технічний, непоступливий, класно ставив корпус і читав гру. Другий тайм почався з голу у ворота Аперкоту. 4-1. Гра зроблена? Куди там. Аперкот зі штрафного скорочує рахунок. За декілька хвилин гравець аперкоту запресингував Михалика і змусив останнього зфолити. Пенальті і вже рахунок 4-3. І тут понеслось. Заруба. за 5 хвилин до завершення другого тайму аматори зрівнюють рахунок. 4-4. Дивився цей матч і думав. Все-таки в футбол імена не грають та й футзал це не великий футбол, але дуууже цікаво. Гра в один два торкання, схеми захисту (гравці, ніби прив"язані рухаються) та атаки, постійні переміщення. Супер. Отримав масу задоволення. З наступаючим Новим роком всіх!

П.С. До речі без "договорняка" не обійшлось. Хотіли "профутзалити міцну хорівську "Надію".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.12.2015, 17:51
29.12.2015, 17:51
224990 3 ivz2306, ste60, auto-nik2
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0   4 мая 22:00
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть