Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Інформаційний імідж Динамо, або трансфери люблять тишину

2015-12-30 13:55 Я дуже приємно здивований тем, що майже кожного дня з’являється інформація про можливий перехід гравця Динамо ...

Я дуже приємно здивований тем, що майже кожного дня з’являється інформація про можливий перехід гравця Динамо до іншого клубу.

Це формує імідж сильної команди, гравцями, якої цікавляться закордонні клуби. Навіть до гравці молодіжної команди ( Циганков, Беседін) є інтерес

Для прикладу в Динамо з Мбокані зробили абсолютно аморального, хворого, ледачого, безвідповідального футболіста, як результат -тільки посередній Норвіч взяв футболіста а оренду на один рік( хто за серйозні гроші з такими характеристиками ще може взяти гравця?

).

Між іншим, Мбокані вже 30 років, і після закінчення оренди в Англії контракт з Динамо буде діяти ще рік. Хочу я подивитися, що з ним робити будуть далі. Напевно, краще було б його взагалі продати, щоб не повторилася історія з Краньчаром

Майже впевнений, що якщо навіть Норвіч не опуститься до Чимпіонатшипу- Мбокані повернеться до Динамо і буде досижувати свій рік контракту.

Беланда мало чим відрізняється своєю поведінкою від Мбокані, але в Динамо зробили висновки з цієї історії. Тепер, Юнесом цікавляться якісні європейські клуби, і пропонують за нього серйозні гроші.

З такою інформаційною політикою він точно довго не затримається в Києві. Я думаю, що ми вже всі побачили, що на нього не можна розраховуватися, як стабільну бойову одиницю. В таких ситуаціях, напевно, що краще менше талановитий, але більше професійний Буяльський

Така само історія з Велозо. Динамо він вже все віддав, що міг. При Реброві гра в середині поля формується іншими гравцями, тому не має особливо сенсу утримувати коштовного португальця далі.

Всі ці чутки, які пов'язують Мігела з турецькими, італійськими клубами мають тільки одну ціль – показати, що Велозо шукає собі нову команду.

Впевнений, що він залишиться до літа, а вже після ЧЄ та виступу Динамо в ЛЧ змінить команду. Все інше - наслідки інформаційної компанії гравця з пошуку нової комнади.

Зараз Велозо не основний гравець Динамо, або команди, яка буде грати в 1\8 ЛЧ за якого потрібно платити певні кошти, а влітку – буде вільним агентом, гравцем збірної Португалії, яка гратиме на Євро та команди, яка успішно виступила в ЛЧ. В якому з двох випадків португалець отримає більшу зарплату? Думаю, що відповідь очевидна.

Трансфери, які дійсно відбудуться – зазвичай проходять дуже тихо. Вони будуть такими, як трансфер Кравця – неочікуваними.

Наприклад, зараз говорять, що Динамо підписало дуже сильного форварда, але поки всі деталі не улагоджено – все залишається максимально закритим. Гроші, як і гарні трансфери люблять тишину.

Продавати Ярмоленка, Віду, Драговіча, Хачеріді, коли в них попереду 1/8 фіналу ЛЧ та участь в ЧЄ – немає ніякого сенсу. Навпаки, перераховані турніри тільки можуть збільшити ціну на даних гравців.

Тому, до цієї інформації потрібно відноситися приблизно так, як до завершення кар’єри Шовковським в кінці сезону.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.12.2015, 13:55
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть