Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

7 топ-клубів для Євгена Хачеріді.

2016-01-14 10:20 Вже почали з’являти перші чутки про можливий трансфер Жені Хачеріді. Я про це писав. Така гра ...

Вже почали з’являти перші чутки про можливий трансфер Жені Хачеріді.

Я про це писав. Така гра на самому високому рівні не може залишитися без уваги провідними європейськими клубами. Явне -дуже важко приховати.

Почали писати про Борусію, але це більше схоже на «жирну качку». Так є Хуммельс, є Суботіч, є Папастопулас.

Хіба, що хтось з них залишить команду.

Зараз почали писати про пропозицію Евертона, яка мала наче то місце.

Дуже може бути. Філу Ягелці вже -34, Джон Стоунз на приміті в англійських топ-клубів, минулого літа Челсі пропонував за нього майже 40 мільйонів, а аргентинець Фунес Морі ще не зовсім адаптувався до реалій АПЛ.

До того ж, влітку команду з Ліверпуля залишили два центральні захисники – Дістен та Алькарас( в Києві допустив дуже багато помилок в матчі з Динамо)

Я зіставим 7 команд, в яких, на мою думку є проблеми в центральній зоні, і зайвий сильних захисник явно їм не завадив:

  1. Барселона. Не менше і не більше. Пара Піке – Маскерано не ідеальна. До того ж, аргентинець – опорник, а захисником його вже зробило життя в Каталонії. В житті Вермалена нічого не змінилося – травми, травми і місяці без футболу. Матьє – відверто не тягне на рівень Барси, навіть запасного варіанту. Пара Хачеріді – Піке може стати не тільки однією з самих високих в футболі, але і самою надійною. Розумію, що філософії Барси передбачає контроль м’яча, але віддати пас першому партнеру Хачеріді може.

  2. Севілья. В цьому сезоні центральна ланка команди з Андалусії є найслабшою. Команда іншого Жені Коноплянки дуже багато пропускає на будь-який смак. Пішов провідних захисник , в якого вже особливо не виходили. Після доволі вдалого трансферу Коноплянки пан Мончі може звернути увагу на український ринок. Але сума, яку буде потрібно платити за захисника Динамо може виявитися завеликою для Севільї.

  3. Валенсія. Теж команда, від якої чекали більше. Пішов Отаменді і не залишилося лідера оборони. Команда втратила всю свою впевненість. Прийшли Абденнур та Адерлен за величезні гроші, але користі поки малувато. Дуже багато непвевненості та нервів. Від чемпіона Світу Мустафі напевно, що всі чекали більшого.

  4. Челсі. Террі-35, Кехіллу -30. За ним тільки молодий Зума з якого намагаються зліпити нового Варана та при необхідності універсал Іванович. Моуріньо дуже хотів підсили цю позицію. Пробував переманити Варана, або придбати за шалені гроші Стоунза. Зараз вже самого португальця немає в команді. Точно можу сказати, що підсилення на цю позицію Челсі буде робити, але вже дуже багато буде залежати від нового головного тренера, який прийде влітку замість Хіддінка. Можу спрогнозувати, що це буде Дієго Сімеоне.

  5. МЮ. В команді ван Галя вже давно не має лідера оборони. Було бажання зробити такого з Смоллінга, але не особливо вийшло. ван Гал постійно, щось шукає, підбирає, експерементує, але користь від цього мало. Дуже багато буде залежати від того, хто влітку очолить команду замість голандця. Якщо це буде Жозе – шанси в Хачеріді опинитися в червоній частині Манчестера – дуже великі. Завжди, в команді Моура були гравці, чимось подібні на Хачеріді. В Порту та Челсі – Рікардо Карвальо, в Інтері – Матерацці,в Реалі – Варан. До того ж, сам Моуріньо бачив всі можливості Хачеріді. До «Особливого» можна відноситися по –різному, але точно не потрібно вважати його дурнем чи сліпим.

  6. Ліверпуль. В нещодавньому матчі проти Вест-Гема( 2-0) обидва м’ячі Ліверпуль отримав з другого поверху. Шкрателу вже 31 і помилок з кожним сезоном тільки додається. Ловрен так і не зміг показати свій футбол, який в нього був в Саутгемптоні, Сахо не сильніше та ненадійніше від цих захисників. Клопп любить грати з високою обороною, коли в його розпорядженні є фактурні та швидкі захисники. Під ці критерії Євген Хачеріді підходить повністю. Майже впевнений, що влітку Ліверпуль чекає своєрідна революція. В такому випадку шанси Хачріді доволі високі.

  7. Мілан. Приблизно ті самі проблеми, що є і в МЮ. Команді не вистачає лідера оборони, а клас оборонців не особливо високий. Мексес , Сапата та Алекс – збиті льотчики. Антонеллі поки зовсім не тягне на шефа оборони Мілана, через вік та відсутність потрібного досвіду.

Дуже важливо розуміти, що Хачеріді ще може прогресувати. Для цього потрібний тренер, який змусить його повірити в себе ще більше. Я, наприклад, переконаний, що з Моуріньйо Женя може стати одним з найкращих центральних захисників в Світі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.01.2016, 10:20
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Кальяри Фиорентина 2 : 3 Закончился
Чемпионат Украины ЛНЗ Ворскла - : - 24 мая 15:30
Чемпионат Италии Дженоа Болонья - : - 24 мая 21:45
Чемпионат Испании Жирона Гранада - : - 24 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть