Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Куди може перейти Андрій Ярмоленко? Частина перша : Англія

2016-01-16 10:22 Протягом вже довгого часу триває справжня сага з можливим переходом Андрія Ярмоленка. Це вже починає трохи ...

Протягом вже довгого часу триває справжня сага з можливим переходом Андрія Ярмоленка.

Це вже починає трохи набридати. Виходить, що маже кожного дня Андрій переходить в якийсь новий клуб.

Дуже сподіваюся, що цей трансфер все ж колись відбудуться. Від цього переходу виграють всі сторони. Клуб отримає гроші та можливий імідж, гравець – можливість себе зарекомендувати на найвищому рівні, новий клуб – якісного футболіста.

Інакше, це все може перерсоти в банальність, сірість, буденніст і Динамо отримає нового Рінкона, Гавранчіча чи Мілевського.

Насправді, перелік клубів куди може перейти Ярмоленко не такий великий.

Потенційні клуби для Андрія можна визначити завдяки цілям, фінансам та досвіду схожих трансферів.

Погодьтеся, не так багато в Європі команд, які готові викласти за гравця більше 20 –ти мільйонів євро і мати необхідність саме в такому футболісту, як Ярмоленко

Англія:

Дуже складний чемпіонат. Неймовірно швидкий та динамічний. Де кожен зайвий дотик до м’яча обертається втратою. Тут на перше місце виходить швидкість, здатність швидко приймати рішення та вміння грати в командний футбол.

Далеко не один висококласний футболіст поїхав з Англії ні з чим. Наприклад, в Челсі не змогли показати абсолютно нічого Шюррле та Куадрадо за яких були заплачені величезні кошти, а в своїх попередніх клубах вони вважалися лідерами.

Справді, пристосуватися до реалій АПЛ можуть далеко не всі.

Англійські клуби зараз найбільш заможні. Своєрідний діапазон команд, які можуть викласти потрібні гроші – доволі широкий. Він точно не обмежується командами з зони ЛЧ, а більш за все досягає середини турнірної таблиці.

Потрібно також сприймати весь існуючий досвід. На нього звертають величезну увагу. Поки, на жаль, ніхто з динамівців не зміг заграти в Англії, окрім Олега Лужного ( можливо, навіть це питання дискусійне) . Нічого не вийшло в Андрія Шевченка, Сергія Реброва та Брауна Ідейе.

Мають всі шанси повернутися на щиті Ленс та Мбокані.

Як би ми цього не хотіли, а клуби вивчають подібний досвід. Для того, щоб зрозуміти, що тебе очікує в майбутньому потрібно гарно знати минуле. Щось подібне було в можливому трансфері Коноплянки до Ліверпуля.

На це питання, можна дивитися навіть ширше: ніхто з гравців з простору СНГ не зміг заграти в Англії. Від України нічого не вийшло в трьох найкращих форвардів країни – Шевченка, Реброва та Вороніна. Росіяни мали аналогічний результат. Я маю на увазі пригоди Павлюченка в Тотенхемі та Білялетдіонова в Евертоні( був ще Погребняк, але в клубі скромнішому).

Виключенням в цій історії є лондонський Арсенал. На мою думку, це наймеш англійська команда з усіх команд, які грають в Англії, завдяки філософії футболу Венгера. Він романтик.

Я впевнений, що якби свого часу Ребров обрав саме «гармашів», а не «шпор» все в його кар’єрі було б по -інакшому.

В Венгера грав Олег Лужний, в Венгера свій найкращий футбол показував білорус Олександр Глеб, в Венгера дуже гарно та сильно на перших порах виглядав Андрій Аршавін.

Я висловлю власну думку – я не бачу Ярмоленка в складі Арсеналу. За стилем гри – вони абсолютно різні, можна сказати, що протилежні. До того ж, в складі «канонірів» вистачає гравців на цій позиції. Думаю, що не зовсім буде раціонально купувати дорогого новачка, коли в тебе на цій позиціє є Санчес, Уелбек, Уолкотт, Окслейд – Чемберлед. Арсеналу потрібний центральний форвард, це точно не про нашого Андрія

МС та Челсі теж можна відкидати відразу. На цих позиціях в них вистачає футболістів, які, як мінімум не гірші від Ярмоленко.

В Манчестер Юнайтед якраз великі проблеми на позицій крайніх форвардів. Луї ван Галь навіть почав вигадувати нові схеми, та нові амплуа для гравців.

Валенсія перетворився на захисника, після того, як був списаний нідерландським тренером бразилець Рафаель. Депай – визнаний одним з найбільших розчарувань команди. Часи Янга вже минули. Для Мати та Еррери ця позиція чужа, вони можуть грати на фланзі, але за своєю грою обоє гравці центральної зони. Швидкості на фланзі їм обом не вистачає.

Зрозуміло, що МЮ буде підсилювати цю позицію. Вже повернувся Янузай з Борусії, де в нього нічого не вийшло. Ходять вже давно і багато розмови про повернення Бейла до АПЛ, але нещодавній «бан» Реалу по трансферах робить цей трансфер неможливий.

Луї ван Гал допрацьовує в муках свій контракт( абсолютно не має ніякої гри і результату). Влітку буде новий тренер, який буде вже підбирати гравців під себе.

Ходять розмови, що це буде Моуріньо. Сер Алекс завжди хотів( в англійські пресі і зараз це повторює), щоб саме португалець колись очолив МЮ.

Під час матчу Україна- Іспанія Віктор Вацько говорив, що Моуріньо приїздив до Києва дивитися саме Ярмолу. Судячи з цього – Ярмоленко буде в шорт –списках команди з Манчестера. Думаю, що шанси Ярмоленка в цьому випадку є доволі великими.

Ліверпуль так і не знайшов заміну Стерлінгу. Так прийшов Ферміно, але він ще прийшов , коли Рахім був в складі Ліверпуля.

Клопп буде перебудовувати гру команди влітку. Він любить швидких футболістів, швидкі фланги. На зразок того, що було в нього в Борусії. В Ліверпуля таких гравців не вистачає.

Я впевнений, в тому, що Клопп прекрасно знає хто таких Ярмоленко та всі його сильні сторони.

В самому кінці минулого літа Борусія за словами Ігоря Суркіса робила пропозицію Динамо, але київський клуб відмовився. Тоді вони взяли Янузая з МЮ.

Німці доволі виваженні люди, вони ніколи не будуть робити поспішних висновків та пропозицій. Весь минулий сезон тренером Борусії був якраз Клопп і він точно повинен знати всіх гравців, які могли опинитися в його клубі .Думаю, що шанси Андрія на перехід Ярмоли до Ліверпуля теж мають місце.
Напевно, що німецький наставник Ліверпуля може використати свої напрацювання ще часів попередньої роботи.

В будь-якому разі, майбутня літня перебудова, як у випадку і з МЮ, збільшує шанси Андрія перебратися до Англії.

Тотенхем вже перестав швирятися грошима. Вони зараз роблять ставку на молодих місцевих гравців. Але кожного літа «Шпори» роблять, якусь неймовірну покупку, за шалені гроші, а потім не знають, що з нею робити. Так було цього літа, коли придбали з Баєра корейця Сона за 30 мільйонів Можна розраховувати, що Тотенхем зверне увагу і на лідера Динамо, особливо, якщо команда потрапить до зони ЛЧ. Але, напевно, що досвід з Ребровим та Павлюченком чомусь навчив Девіда Ліві, і в сторону східноєвропейського ринку він ще не скоро зможе дивитися.

На рахунок інших команд – я нічого сказати не можу. Ходять чутки про Евертон ще з літа, але тоді «іриски» могли розжитися на шалені кошти, якби продали до Челсі молодого захисника Стоунза, а зараз,я не думаю, що команда, яка є міцним середняком АПЛ може здійснити такий трансфер, і чи потрібний він Яромоленку? Чи не загубиться там форвард Динамо ? Те саме, стосується і Стока

Резюме: найкращим клубом для Ярмолека є Арсенал, де гравці з України, Росії та Білорусії швидше адаптуються до реалії англійської ліги, через європейське сприйняття футболу Венгером. Але найбільші шанси побачити Ярмоленка буде в складі МЮ, Ліверпуля, на які влітку чекає кадрова революція. Не варто виключати і Тотенхем, який має відповідні фінансові ресурси.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.01.2016, 10:22
16.01.2016, 10:22
226579 3 myluch, Scif, bam73
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 1   17 мая 21:45
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть