Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перший виклик Головка

2016-01-17 11:55 Дуже приємно здивував Олександр Головко. Давно вже такого не було, щоб тренер «молодіжки» викликав дійсно всіх ...

Дуже приємно здивував Олександр Головко.

Давно вже такого не було, щоб тренер «молодіжки» викликав дійсно всіх найкращих, тих, хто дійсно має ігрову практику. В часи Сергія Ковальця такого точно не було.

Звичайно, що цей список без урахування гравців, які працюють з своїми командами на зборах- Петряк( Зоря), Бущан, Бурда( Динамо), Коваленко, Матвієнко.

( Шахтар) та легіонерів – Зінченко( Уфа), Юрченко ( Баєер) та сподіваюся Вечаберадзе ( Бетіс), Тащі ( Штутгарат), Швед ( Севілья). Дуже сподіваюся, що Олександр Борисович теж працює по цих гравцях, і зайвий раз просто не хоче турбувати.

Голкіпери: Безрук( Чорономорець), Гриценко ( Шахтар), Підківка( Карпати)

Дійсно відібрані найкращі молоді голкіпери. Безрук на рівних конкурує з більш досвідченним Євгеном Боровиком, маючи ігрову практику на рівні УПЛ, Гриценко – основний голкіпер дубля Шахтаря, доволі цікавий та надійний молодий воротар, про Підківку футбольна Україна дізналася у 18-ти річному віці, коли його почав ставити Олександр Севідов. Зараз Підківка конкурує з Мисаком за пост номер один в Карпатах.

Захисники: Полегенько( Динамо),Лучкевич, Сваток( Дніпро), Мірошніченко( Карпати), Соболь( Металіст/ Шахтар), Сагуткін, Качераба, Кирюханцев ( Шахтра), Каплієнко ( Металург Запоріжжя)

Все теж логічно. Павло Полегенько починав сезон в Говерлі, потім повернувся до Динамо -2. Діє на позиції правого захисника, хоча основна позиція в центрі полі. Швидкий, міцний незважаючи на вік був одним з лідерів Динамо -2 в першій ліг, де не так вже просто грати молодим футболістам. Мірошніченко грає в основному складі Карпат на позиції правого захисника. В Лучкевича був неймовірний минулий сезон, а цьому не все так гарно, але в тому, що він талановитий гравець – сумнівів немає. Олександр Сваток грає на рівню дублю Дніпра, був в оренді в Волині, але теж не грав, можливо, щось зміниться з можливою втратою Дугласа.Соболь – основний лівий захисник Металіста, Сагуткін Качераба, Кирюханцев не мають практики в першій команді Шахтаря, але в збірній є велика проблема в центрі оборони, тому вибирають з кого можуть. Це саме стосується і Сватка. Каплієнко– основний лівий захисник Металурга, який відіграв все перше коло, також може діяти і в опорній зоні.

Півзахисники: Чумак, Кузик( Говерла/ Динамо ), Мішньєв( Іллічівець), Радченко( Хайдук), Данченко( Чорономерць), Гринь ( Шахтар), Фаворов( Оболонь)

Чумак та Кузик грали в Говерлі. Грали по-різному: Кузик був основник гравцем, який діяв на фланзі атаки, або під нападаючим, а Чумак більше грів лаву. Особливих перспектив я в ньому не бачу. Роздавати інтерв»ю в нього виходить поки краще, ніж грати в футбол. Данченко – гравець основного складу Чорноморця. Ще при Григорчуку він грав на позиції фінгера, Бабич використовує його на позиції півзахисника, або флангового захисника. Гривнь був в минулому сезоні основною ударною силою Іллічівця, виглядав дуже сильно, зараз в дублі Шахтаря. Дуже цікавий молодий гравець, який може діяти на будь-якій позицій в атаці. Радченко талант Металіста, який зараз в Хорварії. Зазвичай він діє на фланзі атаки, але, наскільки я розумію – зараз він без ігрової практики в Хорватії. Фаворов –лідер першолігової Оболоні. Вихованець Динамо діє в середині поля. Про нього сказати щось не беруся, бачив його тільки в матчах з Динамо, де він дуже старався, але не все виходило. Мішньєв – основний гравець Іллічівця в першій лігі( якщо не помиляюся кеп) . Коли команда була в ПЛ, теж грав в основі на позиції опорника, футболіст з хорошою культурою паса, та баченням поля.

Форварди: Хомченко ( Волинь), Хобленко, Беседін( Динамо), Страшкевич( Карпати), Безбородько ( Іллічівець)

Тут проблеми: жоден з гравців не є основним гравцем, в кращому випадку – ротація. Хомченко інколи випускається Кварцяним за Волинь, але тільки на хвилини. Здоровий, високий нападающий, таких, як любить Кварц. Беседін грав в Металіств, особливо не забивав, Хобленко в Говерлі з такою самою історією, Страшкевич виходить на зміни в Карпатах при Йовічечу, але як буду далі – ніхто не знає, Безбородько в першій лігі. Напевно, що це єдина позиція, які буду важко підсилити. Залишається тільки Роман Яремчук, який грає на рівні дублю Динамо.

Думав, чи буде викликати Головко свого сина, як це скажімо робив Ковалець, який викликав свого сина Кирила з Шахтаря -3, який грає в Дианмо -2. Ні, не викликав. Аплодую.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.01.2016, 11:55
17.01.2016, 11:55
226672 1 Mr_Jorik_Vartanov
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть